SP Erenler İlçe Başkanı Yaşar Günay: Araştırma Hastanesi yetersiz

Paylaş:

Saadet Partisi (SP) Erenler İlçe Başkanlığı haftalık yönetim kurulu olağan toplantısında kent ve yurt gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Geçtiğimiz akşam Erenler ilçe teşkilatında gerçekleşen toplantıda konuşan Erenler ilçe Başkanı Yaşar Günay, Sakarya Araştırma Hastanesi’ndeki sorunları gündeme getirdi.

SP Erenler İlçe Başkanlığı’nın haftalık çalışmaları ile ilgili değerlendirmelelerin de yapıldığı toplantıda, ilçe başkanı Yaşar Günay yerel ve ulusal konulara değişik bakış açısıyla önemli sorunların altını çizdi. Günay, “Özellikle Sakarya Araştırma Hastanesi’nin araç giriş-çıkışları ile park etmek oldukça sorunlu ve Acil servis hizmeti yetersiz. Uzaktan gelen araçlar, sıra bekleyen insanlar kargaşa içinde. Acil servisi ve hasta ziyaretleri servislerinin trafiği, tekrar yetkililer tarafından gözden geçirilmeli, hastane yetersiz. Vatandaşın mağduriyeti acilen giderilmelidir. Geçtiğimiz aylarda gündeme getirilen yeni hastane projesi çok güzel ama mevcut hastanelerinde sorunları da gündemden düşmemelidir” dedi.

Yapılan mahalle ziyaretlerinde; vatandaşın hem ekonomik hem de ahlaki manada çöküntü yaşadığını bizzat halk tarafından kahve sohbetlerinde anlatıldığını işaret eden Erenler İlçe Başkanı Yaşar Günay, “Saadet Partisi olarak yapılan mahalle ve köy ziyaretlerinde halkımızın kredi kartı, banka ve tarım kredileri altında ezildiği görülüyor. Vatandaşın ekonomik durumuyla alakalı vahim bir tabloyla karşı karşıyayız. Nüfusumuzun yüzde 90’nı faiz batağına bir şekilde batmış. Ekonomik gidişat her geçen gün artarak kötüye gidiyor ve bu ahlaki bozulmalara da sebep veriyor. Esnafımız bu durumdan memnun değil. Saadet Partisi’nin geçmişte az imkanlarla çok işleri başardığı dönemleri biz bu millete yaşattık. Şimdi imkanlar çok iken görülen işlerin az olduğunu görmekteyiz” diye konuştu.