Yaşayan Stadyum tanıtıldı

Paylaş:

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve büyük takdir gören Yaşayan Stadyum Projesi, basın toplantısı ile tanıtıldı.

SPOR CAMİASINDAN BÜYÜK İLGİ

Stat toplantısına Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, Şube Müdürlerinden Nuri Alkan, Keramettin Ekinci, Özgür Aygün, Metin Koç, Aygün, Ali İhsan Çokan, Yavuz Çangır,  İlçe Müdürlerinden Şükrü Özkan, Adem Aka, İl Müdürlüğü personeli ve basın mensupları katıldı.

Konuklarına yaşayan stat projesini anlatan İl Müdürü Arif Özsoy, konuklarına stadı gezdirmeyi de ihmal etmedi.

ÖRNEK BİR PROJEYE İMZA ATILDI

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arif Özsoy, yapılan tüm faaliyetler ile ilgili düzenlediği basın toplantısında Türkiye’de örnek proje ve başarılara imza attıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan da tam not alan proje için çok çalıştıklarını belirten Özsoy, stattaki kullanılmayan alanları çok iyi değerlendirdiklerinin ve spora kazandırdıklarının altını çizdi.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN ÖVGÜ

Yeni Sakarya Stadı için “Güzel Bir Örnek” diyen Bakan Kasapoğlu, “Stadın (Yeni Sakarya Stadyum) altındaki işler bitmiş. Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Darısı diğer illerin başına. Yani Statlardaki ölü noktaları, bizim bu şekilde değerlendirmemiz, verimlendirmeniz mümkün oluyormuş demek ki. Güzel bir örneği Sakarya’da” diyerek Yaşayan Stadyum hakkında övgü ile bahsetmişti.

Yaşayan stadyumda gerçekleştirilen çalışmaların basına tanıtılması sonrasında statta mangal ziyafeti yapıldı.