Zuhal Erol kitabı için imza günü düzenliyor

Paylaş:

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Zuhal Erol, yazdığı “Şarkılar Girmiş Hayatımıza” adlı kitabı için imza günü düzenliyor

Adapazarı’nın 80’li yıllarını, gözümüzde canlandıran içten bir anlatımla yazan Zuhal Erol, “Şarkılar Girmiş Hayatımıza” adını verdiği kitabını SAGÜSAD’ta düzenlediği nostalji dolu bir gecede tanıttı.

Değişim Yayınları’ndan çıkan kitabında, 40 yıl öncesi çocukluğundaki Adapazarı’nın samimi, mutlu ve zarafet dolu hayatını çok güzel bir üslupla kaleme alan Zuhal Erol, defalarca okunsa doyulmayacak bir eseri şehir hazıfazına kazandırdı. Yaşadığı her anıyı bir şarkı ile harmanlayarak sunan yazarın hayranlık uyandıran kitabı, hatıralarımıza tanıklık eden eşsiz bir eser olarak kitapçılardaki yerini aldı

Akademisyen ve eğitimci-yazar Zuhal Erol, unutulamayacak bir tanıtım gecesinin ardından şimdi de kitapseverler için düzenleyeceği imza gününe hazırlanıyor.

Adapazarı Sait Tanış Kültür Merkezi’nde 18 Ekim Cuma günü saat 18.30’da okurları ile buluşacak olan yazar Zuhal Erol, Türk Yazarlar Birliği tarafından organize edilen ve yönetmenliğini Dr. Serhat Demirel’in üstlendiğ imza günü etkinliğine tüm dostlarını ve kitapseverleri davet etti.

‘Şarkılar Girmiş Hayatımıza’ kitabına muhteşem tanıtım