Atakan Çelik’e ‘Başarı ve Üstün Cesaret Ödülü’

Paylaş:

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde TBMM’ye gelerek ilk haberi geçen AA Parlamento Haberleri Editör Yardımcısı Atakan Çelik’e, o geceki görev bilinci ve cesareti nedeniyle “Başarı ve Üstün Cesaret Ödülü” verildi.

GELENEKSEL ÖDÜL TÖRENİ

Ankara Green Park Otel’de düzenlenen geceye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Milletvekilleri, sporcular, gazeteciler ve STK başkanları katıldı.

Spor&Spor Dergisi ile Ülke TV’de yayınlanan Spor&Spor programının geleneksel olarak bu yıl 7’ncisini organize ettiği, “SPORUN DEVLERİ BULUŞUYOR” Ödül Töreninde Jüri üyeleri tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla bu yıl “Başarı ve Üstün Cesaret Ödülü” verilmesi kararlaştırıldı.

Darbe girişimi sırasında TBMM’ye ilk gelen ve tüm dünyaya buradan ilk haberi geçen AA Parlamento Haberleri Editör Yardımcısı Atakan Çelik, o geceki cesaretinden ve mesleğine göstermiş olduğu saygıdan dolayı “BAŞARI VE ÜSTÜN CESARET ÖDÜLÜ”ne layık görüldü.

‘BU ÖDÜLÜ ONLARA ADIYORUM’

Ankara Green Park Otel’de düzenlenen gecede Çelik’in ödülünü Programa katılan Milletvekilleri hep birlikte verdi. Burada duygu ve düşüncelerini dile getiren Çelik, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatarak, “Ödülü, 15 Temmuz akşamında sokağa çıkmış, orada yaralanmış, hayatını kaybetmiş, başkalarının çocukları rahat etsin diye çocuklarını yetim bırakanlara adıyorum” diye konuştu. 

15 TEMMUZ’UN YILDÖNÜMÜ

Geceyi düzenlenen Spor&Spor Dergisi ile Ülke TV’de yayınlanan Spor&Spor programının Moderatörü Ömer Önder, geleneksel olarak bu yıl 7’ncisini organize edeceğimiz, “Sporun Devleri Buluşuyor” Ödül Töreninde Jüri üyelerimiz tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla bu yıl “Başarı ve Üstün Cesaret Ödülü” verilmesi kararlaştırıldı.

Darbe girişimi sırasında TBMM’ye ilk gelen ve tüm dünyaya buradan ilk haberi geçen AA Parlamento Haberleri Editör Yardımcısı Atakan Çelik, o geceki cesaretinden ve mesleğine göstermiş olduğu saygıdan dolayı “Başarı ve Üstün Cesaret Ödülü”ne layık görüldüğünü ifade etti.