Bahtiyar Bodur: Üreten millet güçlü devlet

Paylaş:

Sakarya Haber internet haber kanalında yayınlanan “Şule’nin Konukları” programında konuşan Vatan Partisi Sakarya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahtiyar Bodur, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi, partisinin Sakarya ve ülke için ortaya koyduğu hedefleri paylaştı.

“ÜRETEN MİLLET GÜÇLÜ DEVLET”

Katıldığı programda Türkiye’nin kalkınmasının üretimden geçtiğinine vurgu yapan milletvekili adayı Bahtiyar Bodur, “Seçimlere üreten millet güçlü devlet sloganı ile giriyoruz. İktidarımızda akılcı üretim politikaları ile devletimizi, ülkesi ve milletiyle daha güçlü hale getireceğiz” dedi.

“ÇÖZÜM: MİLLİ HÜKÜMET”

Programın sunucusu Şule Bayri’nin Sakarya ve ülke gündemine dair sorularını yanıtlayan Vatan Partisi Sakarya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahtiyar Bodur, seçime doğru yayınlanan son programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu seçimin önemine değinen milletvekili adayı Bahtiyar Bodur, Vatan Partisi olarak hiç bir ittifakda yer almadıklarını belirterek, “Ülkede çözümsüzlükler ve önümüzde daha güç şartlar var. Her iki ittifakda da bu sorunları çözecek güç yok. O nedenle bizim önerdiğimiz farklı bir model var. Biz buna ‘Atatürk modeli’ diyoruz. Mutlaka herkesin elinin taşın altına koyabileceği, borçlanmak yerine üreterek planlı ekonomi ve planlı üretim ile Türkiye’yi düzlüğe çıkarabileceğimize inanıyoruz. Bunun da bir tek yöntemi var; ’Milli Hükümet’in kurulmasıdır” diye konuştu.

“KAHRAMANLAR PARTİSİ”

Programda ekonomiden tarıma, deprem güvenliğinden mülteciler sorununa kadar bir çok konuda Vatan Partisi’nin çözüm önerilerini dile getiren milletvekili adayı Bodur, “Biz parti olarak çok kısıtlı imkanlarla çalışıyoruz. Şehrin her noktasına ulaşmaya çalışıyoruz çünkü gitmediğiniz yer sizin değildir. Gittiğimiz her yerde insanların gözlerinin içinde bir umut olduğunu görüyor ve umudun gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Az sayıda ve sınırlı imkanlarla çalışan Vatan Partisi bir kahramanlar partisidir” ifadelerini kullandı.

Şule Bayri’nin Bahtiyar Bodur ile söyleşisi bu videoda: