Baro Başkanı Kazan: Terör kanser gibi ülkeyi sarıyor

Paylaş:

Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan, terörün ülkeyi kanser gibi sardığını söyledi.

Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan, terörün ülkeyi kanser gibi sardığını söyledi. Kazan, “Bu gidişat bizi, hepimizi tüketiyor. Tüm bu sıkıntılar içinde birlik beraberlik sağlanamıyor, hatta ülke çok daha büyük kutuplaşmalara ayrılıyor.” dedi.

İstanbul Sultanahmet’te yaşanan bombalı terör saldırısın ardından bir başsağlığı mesajı yayınlayan Zafer Kazan, ülkede çok vahim zamanların yaşadığını ifade etti. Sultanahmet’teki bombalı terör saldırısında 11 kişi can verdiğini hatırlatan Sakarya Baro Başkanı, “Ne diyeceğimizi ne söyleyeceğimizi şaşırdık. Hemen her gün şehit haberleri geliyor, patlayan bombalar ile masum insanlar katlediliyor. Terör bir kanser gibi ülkemizi sarmaya devam ediyor.” diye konuştu.

“ÜLKENİN YARISI VATANSEVER YARI HAİN İLAN EDİLİYOR”

Sakarya Baro Başkan Kazan, tüm bunların yetmiyormuş gibi ülkenin yarısını vatansever diğer yarısını ise işbirlikçi veya hain ilan edildiğini vurgulayarak şunları kaydetti: “Bu gidişat bizi, hepimizi tüketiyor. Söylesek tesiri yok, sussak gönül razı değil. Bir şey yapamıyor olmanın ezikliğini nasıl ifade edelim bilemiyoruz. Hayatını kaybedenlere rahmet yaralılara şifalar diliyoruz.”

Etiketler: