Başkan Kılıç sağlıkçı anneleri unutmadı

Paylaş:

İlçedeki sağlık çalışanlarının anneler gününü kutlayan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Evlatlarına kol kanat geren annelerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, 10 Mayıs Anneler Günü kapsamında Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğü personelinin anneler gününü kutladı. Dünyayı etkisi altına alan Covid19 sürecinde sağlık personellerinin ve hastane çalışanlarının Anneler Günü’nü tebrik eden Başkan Kılıç, “Covid19’la ülkemizin vermiş olduğu mücadelede sağlık çalışanlarımızın ve hastane personelimizin göstermiş olduğu fedakarlıktan dolayı Aziz halkımız kendilerine minnettar. Göstermiş oldukları fedakarlık ve başarı asla unutulmayacak” dedi.

“EN KISA ZAMANDA ATLATACAĞIZ”

Başkan Kılıç, “Covid19’la verilen mücadelede Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkedeki vaka, iyileşen hasta ve vefat eden insan sayılarını ülkemizdeki rakamlar ile kıyasladığımız zaman devletimizin almış aldığı önlemlerin faydasını, halkımızın hassasiyetini ve değerli sağlık çalışanlarımızın vermiş olduğu emeğin karşılığını almış olduğumuzu net bir şekilde görüyoruz. Bu süreçte zaman zaman sağlıkçılarımız evlerinden, ailelerinden ve sevdiklerinden uzak kalıyor. İnanıyoruz ki bu sıkıntıyı da en kısa zamanda ve en az kayıpla geride bırakacağız” dedi.

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Başkan Kılıç, “Baş tacımız, ilk öğretmenimiz, gücümüz olan annelerimiz. Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin 10 Mayıs Anneler Gününü en içten dileklerim ile tebrik ediyor ve kutluyorum” ifadelerini kullandı.