Bilim Adamları ve Mucitler adından söz ettiriyor

Paylaş:

Kısa adı BİMUD olan Bilim Adamları ve Mucitler Derneği Genel Merkezi, gerçekleştirdikleri üye ziyaretleri kapsamında, önceki gün de ‘Akıllı Maske’nin Mucidi Mikro Çip Mühendisi Mehmet İmrak’ı ziyaret etti.

MİKRO ÇİP MÜHENDİSİ
Ülkemizin ihracat ve istihdam potansiyeline olumlu şekilde katkıları olacak projeleriyle bilinen Mehmet İmrak, ArGe çalışmalarına yenilikler katmaya devam ederek, çalışmalarını hız kesmeden bütün hızıyla sürdürüyor.

ARGE ÇALIŞMALARI
İstanbul Maslak’ta bulunan ‘Akıllı Maske’nin Mucidi Mikro Çip Mühendisi ve Coronoty Firmalarının da Ceo’su olan Mehmet İmrak’ı, ArGe çalışmalarını sürdürdüğü İstanbul Maslak’ta bulunan işyerini, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret eden BİMUD Genel Başkanı Yusuf Uygur, burada bir takım incelemelerde bulundu.

“ÜYELERİMİZ İLE GURUR DUYUYORYUZ”
Mehmet İmrak’tan Akıllı Maske’nin yapım aşaması ve üretimi hakkında detaylı bilgi alan Başkan Yusuf Uygur ve beraberindekiler; “Mucidimizin aklındakileri ve çalışmalarını duydukça bir kez daha gurur duyduk. Amerika ve İngiltere dahil 9 ülkeden distribütörlük ve 36 ülkeden de 290’a yakın bayilik teklifi almak müthiş bir gurur” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

LC Haber / Levent CANDAN