Çocuk Hakları Sokağı Karaman’ı mutlu etti

Paylaş:

Adapazarı Belediyesi daha önce Şeker Mahallesi’nde hizmete açtığı ‘Çocuk Hakları Sokağı’nın ikincisini Karaman Mahallesin’de hayata geçirdi. Proje, aileler ve çocukları çok mutlu etti.

GÜZELLİK KATTI

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun seçim vaatleri arasında yer alan projelerinden biri olan ve birincisi Şeker Mahallesi’nde hizmete açılan ‘Çocuk Hakları Sokağı’nın ikincisi Yenikent bölgesi Karaman’da yapıldı.

Birçok oyun grubunun bulunduğu parkta, geleneksel çocuk oyunlarının yaşatılması ve geçmişte olduğu gibi çocukların kardeşlik, dayanışma ve sevgiyle oynamaları için eski sokak oyunları da bulunuyor. Karaman’a ayrı bir güzellik katan parkta, çocuklar gönüllerince eğlenebilecek.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu – Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel (Solda)

MAHALLE MAHALLE HİZMET

Başkan Işıksu,“84 mahallemizde, toplam 485 adet çocuk parkı, spor parkı ve spor sahamız var ve planlarımıza uygun şekilde sayılarını artırmaya devam edeceğiz. Ayrıca tabii Çocuk Hakları Sokağımızdan da bahsetmemiz gerekir. Şeker ve Karaman mahallelerimize kazandırdığımız Çocuk Hakları Sokaklarımızla hemşehrilerimizi mutlu etmenin sevincini yaşıyoruz. İnşaallah Çocuk Hakları Sokaklarımızdan iki adet daha Adapazarı’mıza hediye ediyoruz” dedi.

MUTLU ÇOCUKLAR

Karaman’da yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık, “Başkanımız Mutlu Işıksu’nun Yenikent Bölgemize olan ilgisi bizleri çok memnun ediyor. Çocuk Hakları Sokağı’mızın mahallemize kazandırılmasından dolayı hem çocuklarımız hem biz büyük mutluluk duyuyoruz. Başkanımıza ve ekibine mahallemize kazandırdıkları bu güzel hizmetten dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Rahmi ÇAPA / Sakarya – Adapazarı