Coşkun: Haini bol bir ülkeyiz!

Paylaş:

Her fırsatta Türkiye’yi kötüleyerek dışarıdaki imajımızı zedelemeye çalışanların birer hain olduğunu vurgulayan Sakarya Kuvayı Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, “Nice kahramanları olduğu kadar haini de bol an bir ülkeyiz. Bu ülkede yetişen, ekmeğini yiyenlerin yabancı ülkelerden menfaat umarak yalakalık yapmalarını nefretle kınıyoruz” dedi.

YABANCILARDAN MEDET UMUYORLAR

Sakarya Kuvayı Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, ülkemizde siyaset, eğitim ve kültür sanat gibi çeşitli alanlarında yetiştikten sonra yabancı ülkelere giden ve oralarda Türkiye aleyhine propaganda yapanlara tepki göstererek bir açıklama yaptı. Başkan Coşkun, “Düşünce özgürlüğü adı altında Türkiye’yi her fırsatta batıya kötüleyen ve yaptıkları yalakalıkla onlara şirin gözükmeye çalışanlar vatan hainleridir. Bu ülkenin ekmeğini yiyen, suyunu içen, her türlü nimetinden yararlandıktan sonra da beğenmeyen batı hayranları, yabancılardan medet umuyor.

Batıdaki, ‘Türk’ imajınının olumsuzlaştırılmasında belirgin rol oynayan bu hainler; ağızlarını her açtıklarında Türkiye’yi kötülüyor ve yakınıyorlar. 

‘YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR’

Yabancılar tarafından ilerici, çağdaş ve uyumlu olarak görülen bu kesim, genellikle siyaset, eğitim, sosyal danışmanlık ve yabancılara ilişkin çalışmalar yapan projelerde yönetmenlik gibi etkin görevlerde yer alırken, bulundukları çevrelerde herhangi bir Türk’ünkinden daha fazla ciddiye alınıyor. Onlar da bundan büyük zevk alıyor. Yazıklar olsun…

Ancak unutulmasın ki; ‘yalancıların mumu yatsıya kadar yanar’… Onların bu; Türkiye’yi batıda karalama kampanyası tutmayacaktır. Onların iftiraları; kayadan ancak toz alır. Türkiye, ülkesi ve milletiyle güçlü bir devlettir” ifadelerini kulandı.

KUVAYI MİLİYE RUHU AYAKTA

Atatürk’ün, bir konuşma sırasında “Kahramanı kadar haini de bol bir milletiz” sözünü hatırlatan Başkan Coşkun, “Ülkeye hainlik yapanlar arasında; asker, gazeteci, bilim adamı, siyasetçi, her sınıftan insan var. Her toplumda yeterince hain ya da hainliğe hazır çok sayıda insan olabilir. Satılık ya da satın alınmaya hazır kişiler de ‘hain’ sınıfına girer.

Ülkemizin işgal yıllarında düşmanlarla işbirliği yapan o hainlerin benzerleri maalesef günümüzde de karşımıza çıkmakta… 

Kuvayı Mücahitler Derneği olarak biz, gençliğimize vatan ve millet sevgisini aşılamak, ’Kuvayı Milliye’ ruhunu yaşatmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu yerli işbirlikçiler ve vatan hainlerine asla geçit vermeyeceğiz. Özgür, bağımsız ve güçlü bir Türkiye için dimdik ayaktayız” diye konuştu.