Deprem kahramanlarına başarı ve teşekkür belgesi

Paylaş:

İzmir depreminde Sakarya’dan bölgeye gönderilen tüm afet destek ekiplerine gösterdikleri başarı ve gayretleri nedeniyle Sakarya Valiliği tarafından ‘Başarı ve Teşekkür Belgesi’ verildi.

DEPREMDE UZANAN EL OLDULAR

Sakarya’dan İzmir’e gönderilen çok sayıda ekip, arama kurtarma, destek ve yardım çalışmalarına büyük katkıda bulundu. Deprem yaşamış bir olarak İzmir’in acılarını paylaşan Sakarya ekibi, enkaz altında kalan depremzedelere uzunan hayati el oldu.

TÜM EKİPLER TALTİF EDİLDİ

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir ilinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Sakarya’dan bölgeye gönderilen AFAD, Sakarya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Ekipleri ve SİEMENS, SAÜDAK, AFDG, İHH, SAKTİM, SAKE ve SABAH gönüllü ekiplerine gösterdikleri üstün çalışmalar ve gayretleri nedeniyle Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından ‘Başarı ve Teşekkür Belgesi’ ile taltif edildiler.

Sakarya Valisi adına Başarı ve Teşekkür Belgelerini Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu ve AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş takdim etti.

‘CANLA BAŞLA ÇALIŞTINIZ’

Törende konuşan AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş; “Ülkemizin seferber olduğu İzmir depreminde depremi en iyi bilen ve yaşayan bir il olarak sizler de canla başla çalıştınız. Bu özverili çalışmalarınız Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım tarafından takdir edilerek başarı belgesi ve teşekkür belgesi ile de taltif edilmiştir.

Ben de üstün gayret ve çalışmalarınızdan dolayı her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, bölgede hala devam eden iyileştirme çalışmalarında bulunan ekiplerimize de kolaylıklar diliyorum, Allah İlimizi ve ülkemizi bu tip afetlerden korusun”dedi.