Doğaya davet!

Paylaş:

Korona virüsten korunma ve sağlıklı yaşam üzerine önemli ip uçları veren Kaya ailesi doğal ve dengeli beslenmenin bağışıklık sistemini korumada son derece önemli olduğunu belirtti.

Atalık tohumlardan elde ettikleri ürünlerle doğal gıda üretimi yapan aile, kendi sağlıklarını da buna borçlu olduklarını söylüyor.

“Naile-İlhan-Ayşegül Kaya-Serçe Kafesi Doğadan Üretim Günleri” projesi ile sağlıklı beslenmeyi teşvik için çalıştıklarını belirten aile; “Özümüz toprak. Ata topraklarında ata tohumları ile sağlıklı gelecek nesiller hedefliyoruz” dedi.

SAĞLIKLI YAŞAMIN SIRRI

Karapürçek ilçesi Mesudiye Mahallesi’nde oturan Naile-İlhan Kaya çifti ve kızları Gıda Teknikeri Ayşegül Kaya, doğal ve sağlıklı yaşamın sırlarını verdi.

Kaya ailesi, korona virüsten korunma ve sağlıklı yaşam üzerine önemli ip uçları vererek hastalıklardan korunmada doğal ve dengeli beslenmenin son derece önemli bir konu olduğunu anlattı.

Özellikle bu pandemi döneminde bağışıklık sistemini güçlü tutmanın önemi artarken, sağlığı korumak da doğal ve dengeli beslenmeye bağlı. 

GIDADA TİTİZ ÇALIŞMA

Bu gerçekten yola çıkarak, atalık tohumlardan elde edilmiş ürünlerle doğal gıda üretimleri yapan Kaya ailesi kendi sağlıklarını da buna borçlu olduklarını ifade etti.

Sağlıklı beslenmeyi teşvik yolunda topluma katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirten aile; “Naile – İlhan – Ayşegül Kaya Serçe Kafesi Doğadan Üretim Günleri” projesi ile organik gıda üretiminde güzel bir program sürdürüyor.

Şule BAYRİ / Sabahattin BİRİNCİ – Sakarya – Karapürçek