Engelli aileleri Poyrazlar’da keyifli bir gün yaşadı

Paylaş:

Gönül Elçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği piknik etkinliği, engelli bireyler ve ihtiyaç sahibi aileleri bir araya getirdi. Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen bu özel gün, katılımcılara doğayla iç içe, huzurlu ve keyifli bir ortam sundu.

Bülent Dik Liderliğinde Birlik ve Dayanışma

Dernek Başkanı Bülent Dik’in öncülüğünde gerçekleşen organizasyon, insanların kaynaşmasına ve moral bulmasına vesile oldu. Dik, etkinliğe katkı sağlayan tüm gönüllülere ve destekçilere teşekkür ederek, “Böylesine buluşmalarla hem dayanışmayı güçlendiriyor hem de gönüllere umut oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Doğa ile İç içe Sıcak Bir Atmosfer

Yaklaşık 200 kişinin katılım sağladığı, göz alıcı yeşillikler ve göl manzarası eşliğinde düzenlenen piknikte, ailelere mangalda pişirilen lezzetli ızgaralar ikram edildi. Gün boyunca trenle göl çevresinde gerçekleştirilen gezintiler eşliğinde katılımcılar sohbet edip yeni dostluklar kurdular.

Çocuklar ve Büyükler İçin Dolup Taşan Etkinlikler

Katılımcılara çeşitli ikramlar sunulurken, çocuklar açık hava alanda özgürce eğlendi. Piknik alanında kurulan etkinlikler sayesinde minikler neşe içinde vakit geçirirken, büyükler de sakin ve huzurlu bir ortamda dinlenme fırsatı buldu.

Desteklerinden Dolayı Hakkı Tank’a Teşekkür

Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı İşletmecisi Hakkı Tank, etkinliğe ev sahipliği yaparak bu anlamlı organizasyona katkı sağladı. Tank, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceklerini belirterek, katılımcıları ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

İnsanlara Hizmet Etmek Bizi Mutlu Ediyor

Program sonrası Sakarya Haber Ajansı’na etkinlikle ilgili konuşan Gönül Elçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, Şule Bayri’ye verdiği röportajda, insanlara hizmet etmekten mutlu olduklarını söyledi. Başkan Bület Dik, “Hedefimiz gönüllere girerek insanları mutlu etmek. Onlara hizmet etmekten mutlu oluyoruz. Bu projelerimiz devam edecek. Sırada Temmuz ayı içinde düzenleyeceğimiz aşure ikramı etkinliğimiz var. Amacımız gönül elçileri olabilmek, gönüllere girebilmek” diye konuştu.

Bir yanıt bırak