‘Her zaman kahraman olunmaz ama insan olunabilir’

Paylaş:

Genç Parti Kaynarca İlçe Başkanı Fahri Kuş; ’10 Aralık İnsan Hakları Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı. Fahri Kuş, mesajında “İnsan hakları her gün hepimiz için geçerlidir. Gün, bugündür. Paylaşılan insanlığımız bu evrensel değerlere dayanmaktadır. Eşitlik, adalet ve özgürlük, şiddeti önler ve barışı sürdürür” dedi.

İNSAN HAKLARI HEPİMİZ İÇİN GEÇERLİDİR

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin Birleşmiş Milletler tarafından onaylanması sonucunda her yıl 10 Aralık’ta Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlandığını hatırlatan Fahri Kuş; “Eğer devamlı barış isteniyorsa insan kitlelerinin durumlarını iyileştirecek uluslararası tedbirler alınmalıdır. İnsanlığın tümünün gönenci, açlık ve baskının yerine geçmelidir. Dünya vatandaşları haset, aç gözlülük ve kinden uzaklaşacak şekilde eğitilmelidir. İnsan hakları her gün hepimiz için geçerlidir. Gün, bugündür. Paylaşılan insanlığımız bu evrensel değerlere dayanmaktadır.

KİŞİSEL HÜRRİYETLER KUTSALDIR

Eşitlik, adalet ve özgürlük, şiddeti önler ve barışı sürdürür. Her ilerlemenin ve kurtuluşun anası hürriyettir. Kişisel hürriyetler kutsaldır. Bu vesileyle; bundan tam 4 yıl önce Dünya İnsan Hakları Günü’nde hain terör örgütü bir kere daha terörün tüm insanlığa karşı olduğunu ortaya koyarak, 10 Aralık 2016’da hain teröristlerin İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirdiği bombalı saldırıda şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum” dedi. • LC Haber / Sakarya – Adapazarı