Kaynarcalı işadamlarından ilçenin geleceği için önemli adım

Paylaş:

Kaynarca Sanayici ve İşadamları Derneği ”KASİAD” Cafem Resturant’da bir araya gelerek ilçenin geleceği ile ilgili projelerin takipçisi olma kararını aldı.

KASİAD Başkanı İsmail Kaymak Başkanlığında toplanan dernek üyelerinin toplantısında ana gündem maddesi Acarlar Longozu, kurulmakta olan Mobilyacılar OSB ve istimlak çalışmaları devam eden makineciler OSB olurken, üyeler özellikle gelişmeye hazır olan Longoz ve OSB ler için bir dizi temaslarda bulunma kararı aldı. OSB’nin yanında küçük sanayiciler için 500 dönümlük bir alanın ayrılması konusunda yakın zamanda Belediye Başkanı Zeynur Özel’i de ziyaret edecek KASİAD üyeleri, 15 Şubat’ta ise Ankara çıkarması yapacak.

KASİAD, Başkantteki temaslarında ilçedeki turizmi hareketlendirmek için TBMM ‘de görev yapan Sakarya Milletvekilleri ile önemli görüşmelerde bulunacak

Toplantı sonrası üyeler arası yapılan görüşmeyi değerlendiren KASİAD Başkanı İsmail Kaymak, ”İlçede kurulmak üzere olan organize sanayilerde işleyiş ve işlemlerin daha hızlı yürütülmesi için Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile görüşme kararı aldık. Ayrıca OSB’lerde inşaat aşamasında ve üretim aşamasında Kaynarca’lı yerel sanayici ve esnafın rolü ve kazanımları görüşüldü. TBMM ‘de Sakarya Milletvekilleri ile görüşerek ilçedeki turizm bölgelerinin hareketli hale gelmesi için görüşmeler yapacağız’‘ dedi.

Yapılan KASİAD  Yönetim Kurulu ise Başkan İsmail Kaymak, Mehmet Boğaz, Ahmet Sağır, Mehmet Tıknaz, Mustafa Ayan, Behiç Çavdar, Ali Zabun, Mehmet Sağır ve Fazlı Kartal isimlerinden oluşuyor.

Murat Hazer / Sakarya-Kaynarca