Kazada ilk müdahaleyi Vali Çetin Oktay Kaldırım yaptı

Paylaş:

Göreve başladığı ilk gün Taraklı ilçesini ziyaret eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya’ya dönüş yolunda meydana gelen kazayı görünce aracını durdurup ilk müdahaleyi kendisi yaptı.

KAZA GEÇİREN AİLEYİ TESELLİ ETTİ

Geyve ilçesi Doğantepe Kavşağında sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle aracın kontrolden çıkıp takla atması sonucu meydana gelen kazanın şokunu yaşayan aileyi teselli ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Çetin Oktay Kaldırım, 112 Acil Çağrı Merkezi ile de temasa geçti.

Sağlık ekiplerinin kaza yerine gelmesi ile yoluna devam eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, daha sonra yetkililerle iletişime geçerek araç içerisindeki biri çocuk olmak üzere dört kişinin sağlık durumları hakkında bilgiler aldı. Vali Kaldırım, araçtaki dört kişinin de hafif yaralı bir şekilde hastaneye sevk edildiğini ve durumlarının iyi olduğu bilgisini aldı.

Vali Çetin Oktay Kaldırım kaza yerinde incelemelerde bulundu

Sakarya-Bilecik D-650 Karayolu Geyve ilçesi Bağlarbaşı mevkiinde TIR sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı istikamete geçip bir çekici ve buna bağlı dorseyle çarpışması sonucu meydana gelen kaza yerinde aracını durduran Vali Çetin Oktay Kaldırım, kazaya karışan araçlarda ve yolda incelemelerde bulunurken yetkililerden de bilgiler aldı.

Sürücülerin özellikle yağışlı havalarda daha dikkatli olması gerektiğine dikkat çeken Vali Kaldırım incelemelerinin ardından olay yerinden ayrılırken, daha sonra iletişime geçtiği yetkililerden kazada yaralanan vatandaşlarımızın sağlık durumlarının iyi olduğu ve yolun araç trafiğine açıldığı bilgisini aldı.