Meslek liseliler hasret giderdi

Paylaş:

Adapazarı Endüstri Meslek Lisesi 1982 mezunları 7. kez bir araya geldi. Her yıl düzenli olarak buluşmalarını sürdüren sınıf arkadaşları, yeniden buluşarak hasret giderdi.

YENİDEN BİR ARADALAR

Her yıl bir araya gelerek buluşmalarını gelenseksel hale getiren Adapazarı 1. Endüstri Meslek Lisesi Tesviye Bölümü öğrencileri bu yıl yeniden buluşarak hasret giderdi. Sınıf arkadaşları Hamit Bektaş’ın Sakarya’nın Erenler ilçesinde işlettiği Gençler Kıraathanesi’nde dün akşam buluşan mezunlar, güzel bir ortamda anılarını tazeledi.

YİNE MESTAN BİR ARAYA GETİRDİ

Avusturya’da yaşayan, sınıfın en renkli siması Arif Mestan’ın organizesi ile, Hamit Bektaş’ın ev sahipliğinde toplanan eski mezunlar, çay ve ikramlar eşliğinde yapılan sohbetlerinde okul günlerine ait hatıralarını canlandırdı.

7. BULUŞMAYA KATILANLAR

Mezunların 7. buluşmasına; Ali Eren (Sınıf Başkanı), Adnan Akçora, Arif Mestan, Birol Gültekin, Coşkun Bakan, Hamit Bektaş, İbrahim Çakar, İlhan Salur, Levent Bayri, Metin Mert, Naci İnce, Orhan Karaman, Salih Karaduman, Sedat Çolak, Tayfun Turgut katılırken, Turgut Keleş de telefondan canlı bağlantı ile sohbete eşlik etti.

Mezunlar güzel bir sohbet sonunda gelecek sene yine daha fazla katılımla bir araya gelme sözü ile vedalaşarak ayrıldı.