‘Millet kahveye çıkamaz halde’

Paylaş:

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette esnaf ve vatandaşların sorunları dinlenildi.

Yaptıları ziyaretlerde, ekonomik sıkıntılardan bunalan halkın dört gözle sandığı beklediğini belirten İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: “İlk günden beri yaptığımız gibi ilçemizi adım adım dolaşıp, her noktasını ziyaret ediyoruz. Büyük bir sıkıntı içinde olan hemşehrilerimizin dertlerini dinliyor, şimdilik muhalefet olmamız gereği sesleri olmaya devam ediyoruz. Yöneticilerimiz ile birlikte Adnan Menderes Caddesi’ne yaptığımız ziyarette de gördük ki, artık söylenecek sözler tükenmiş, millet dört gözle sandığı beklemektedir. Esnaflarımızın tek derdi işletmesini kapamadan bu günleri atlatmak olmuştur. Millet kahveye çıkamaz, birbirine çay ısmarlayamaz hale gelmiş durumdadır” dedi.


“Şehrimizde İYİ’lerin iktidarı yakındır”

Yapılan son anketlerin İYİ Parti’nin iktidara yürüdüğünü vurgulayan Başkan Dokumacı:, “Yine sahada hemşehrilerimizin partimize olan yoğun teveccühünden gördüğümüz şudur ki; hemşehrilerimiz kararını vermiş, oyları ile partimizi iktidar, Genel Başkanımızı da Başbakan yapacaktır. Şehrimize ilişkin açıklanan son anketler de göstermektedir ki, şehirde İYİ’lerin iktidarı yaklaşmaktadır” diye konuştu.