Muzaffer Coşkun yeniden başkan

Paylaş:

Türkiye Kuva-i Millîye Mücahitler Derneği Sakarya Şubesi, Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Dr. Muzaffer Coşkun yeniden başkanlığa getirildi.

COŞKUN GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Kuva-i Millîye ve Millî Mücahitler Derneği Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulu, Adapazarı Yenicami semtindeki dernek ofisinde 15 Eylül Pazar günü gerçekleşti. Kongrede yapılan seçim sonrası Kuva-i Millîye Mücahitler Derneği Sakarya Şubesi, mevcut Başkan Dr. Muzaffer Coşkun’u yeniden başkanlığa getirdi ve yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Genel Kurul sonrası dernek yönetimi belirlendi. Derneğin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan: Dr. Muzaffer Coşkun

Başkan Yardımcısı: Hidayet Yılmaz

Asil Üyeler: Hüseyin Arıcı, Fikri Demir, Yasin Kahraman

Denetim Kurulu: Mehmet Aslan (Başkan), Erol Yılmaz, Hamza Arıcı

Yüksek Kurul Üyeleri: Muzaffer Coşkun, Fethi Rasim Soğancı, Mustafa Mete.

İÇ İÇE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Genel kurul sonrası bir konuşma yapan Türkiye Kuva-i Millîye Mücahitler Derneği Sakarya Şube Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, yeni dönemde her zaman olduğu gibi, merkezî ve yerel yönetimlerle iç içe ve uyum içinde çalışacaklarını ifade ederek, “Kuva-i Millîye Mücahitler Derneği olarak yaptığımız çalışmalar ve gösterdiğimiz faaliyetlerde Sakarya Valiliği’nin her zaman destek ve ilgilerini gördük. Daima uyumlu ilişkiler içinde olduğumuz başta sayın Sakarya Valimiz olmak üzere tüm yerel yönetim, kurum ve kuruluşlarımız ile birlikteliğimiz devam edecek. İlgilerinden dolayı sayın Valimiz ve tüm yerel yönetimlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Kuva-i Milliye Mücahitler Derneği Sakarya Şube Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun

YÜREĞİ YARALI ANNELERE DESTEK

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığı için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde nöbet tutan anneleri desteklediklerini belirten Başkan Coşkun, “Çocuklarının geri dönebilmesi için çırpınan Diyarbakır’daki kederli annelerin yanındayız. Terör örgütünün bu zulmünü şiddetle kınıyor, gözü yaşlı annelerin bir an evvel çocuklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Türkiye Kuva-i Millîye Mücahitler Derneği Sakarya Şubesi, millî günlerde yurdun dört bir yanına ziyaretlerde bulunup etkinliklere katılıyor. (Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yıldönümü kutlamalarına katılım / 27 Ağustos 2019)