SAGÜDER’de Kostüm güvercinleri nefes kesti

Paylaş:

Sakarya Güvercin Yetiştirenler ve Sevenler Derneği’nde düzenlenen ‘Masa Salımı’ etkinliğinde bir birinden güzel güvercinler görücüye çıktı. Öntepe, Arkatepe ve Çiftepe kategorilerindeki ırkların sergilendiği etkinliğe çeşitli illerden gelen bir çok güvercinsever ilgi gösterdi.

Sakarya’nın Serdivan ilçesi Lojmanlar’da faaliyet gösteren Sakarya Güvercin Yetiştirenler ve Sevenler Derneği (SAGÜDER) yetiştirciler ve güvercinseverlere yönelik programlarına devam ediyor.

GÜZELLER GEÇİDİ

SAGÜDER Sakarya’da yılda iki kez düzenlediği ‘Kostüm Güvercinleri Masa Salımı’ etkinliği, güvercin severleri ve yetiştircileri bir araya getirdi. Sosyal medya kanallarında da canlı olarak yayınlanan etkinlikte; Öntepe, Arkatepe ve Çiftepe kategorilerinde, Miski, Sabuni ve Karakanat ırklarından oluşan güvercinler sergilendi. Görsel sunum ve açık artırma etkinliğine çok sayıda güvercinsever ve yetiştirici katıldı.

Oldukça yoğun ilginin gösterildiği masa salımı etkinliğine; Afyon, Amasya, Antalya, Bilecik, Bursa, Denizli, Düzce, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli, Kütahya ve Tekirdağ illerinden çok sayıda katılım sağlandı.

ÖZEL KUŞLAR DİKKAT ÇEKTİ

Fiyatları 10 bin lira ile 50 bin lira arasında değişen kostüm güvecinleri açık artırmaya sunulurken değeri 200 ile 300 bin liraya bulan özel kuşlar ise dikkat çekti. 

Başkan Tolga Akoğlu ve Başkan Yardımcısı Ömür Aksoy, yine yoğun bir masa salımı etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.