Sapanca’da yılın son sinema film gösterimi

Paylaş:

Sapanca Belediyesi, tarafından kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen sinema film gösterimi hafta sonu son kez halkın gösterimine sunuldu.

Sapanca Belediyesi içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde yaz akşamlarını vatandaşlara keyifli olmasını sağladı. Açık havada gerçekleşen film gösterimleri havaların soğumasıyla hafta sonu cumartesi ve Pazar günleri “Babam ve Oğlum” filmiyle halkın gösterimine sunuldu.

SİNEMA GÜNLERİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL KALDIĞI YERDEN DEVAM

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Yaz akşamlarını vatandaşlarımıza keyifli kılan sinema film gösterimiz hafta sonu gösterime sunulan “Babam ve Oğlum” filmiyle bu yılki açık hava sinema günlerimiz son buldu. Halkımızın sosyal mesafe ve maske konularına riayet ettiği film gösterimlerine katılımın yüksek olduğunu gördük. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Açık Hava Sinema günlerinin önümüzdeki yıl kaldığı yerden devam edecek. Şimdiden önümüzdeki yılın planlaması için ekibime talimatı verdim. Bu yıl ilk olması sebebiyle eksiklerimizi ve halkımızdan gelen talepleri göz önünde tutarak, inşallah seneye halkımıza bu hizmeti daha iyi sunmaya devam edeceğiz” diye belirtti. Başkan Özen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü arşivlerinde bulunan filmler noktasında vermiş oldukları destekten dolayı ayrıca teşekkür etti.

BAŞKAN ÖZEN’E TEŞEKKÜR

Film gösterimlerine katılan vatandaşlar, geçmiş yıllarda Sapanca’da var olan açık hava sinema günlerini özledikleri bu projeyi hayata geçirdiği için Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e teşekkür etti ve her yıl sıcak yaz günlerinde tekrarlanması talebinde bulundu.