SASKÜD’ten muhteşem etkinlik

Paylaş:

Sakarya Akademik Sanat ve Kültür Derneği (SASKÜD) 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları kapsamında bir müzik etkinliği düzenledi.

SASKÜD faaliyet binasında yoğun katılımla gerçekleşen müzik etkinliğine Sakarya Akademik Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Gaye Doğan ve Dernek üyeleri, Deli Dumrul Gönülleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Canlı ve üyeleri, Makina Mühendisleri Odası Sakarya İl Temsilciliği Başkanı Olgun Özdemir katıldı. Sakarya Müzisyenler Derneği Başkanı Sefer Beyenal’ın gitarı eşliğinde söylenen şarkı, şiir ve marşlarla coşku dolu bir gün geçirildi.

BAŞKAN DOĞAN’DAN SELAMLAMA KONUŞMASI

Hoşça vakit geçirilen etkinlikte selamlama konuşması yapan Sakarya Akademik Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Gaye Doğan, “Mehmet Canlı Beyefendi Başkanlığında, Deli Dumrul Gönüllüleri Derneği, Yönetimi ve Üyeleri ve Makina Mühendisleri Odası, Sakarya İl Temsilciliği Başkanı Olgun Özdemir’i, Sakarya Akademik Sanat ve Kültür Derneği adına hepinizi saygı ile selamlıyorum.

‘İNSANLIĞA HİZMETTE HER OLUŞUMUN YANINDAYIZ’

Bir arada olduğumuz bugün aynı zamanda 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı. Birlik, mücadele ve dayanışma günü, hepimize kutlu olsun. Biz, Sakarya Akademik Sanat ve Kültür Derneği olarak yaptığımız sanat ve kültür faaliyetleriyle, topluma ve insanlığa hizmet etmek, toplumun ve insanlığın yaralarını sarmak için, varız ve var olmaya devam edeceğiz. Amacı bizim gibi insanlığa hizmet etmek olan herkesin ve her oluşumun yanındayız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hepimize kutlu olsun” ifadelerini kullandı.