Türkiye’nin ilk interaktif online dergisi ‘Bebek Muhabbeti’ yayında

Paylaş:

Türkiye’nin ilk interaktif online aile dergisi Bebek Muhabbeti, 2zler Medya ile yayın hayatına başladı. Dijital dönüşümde yeni bir çağ başlatacak olan Bebek Muhabbeti, e-dergi formatının tamamen dışında etkileşimli içeriğiyle ailelerin beğenisini kazanacak.

Aylık olarak okuyucularıyla buluşacak olan “Bebek Muhabbeti” interaktif yayıncılık anlayışı ile dergi okumayı daha eğlenceli hale getiriyor. E-dergi ve PDF formatından tamamen farklı olan “Bebek Muhabbeti” okuyucular ile birebir iletişime geçiyor. Bebek Muhabbeti, bilgiye ihtiyacı olan ve internet sahibi her yere ücretsiz olarak ulaşabilecek ve içeriğinde yer alan tüm haberler, tek bir paylaş butonu ile tüm sosyal medya hesaplarında paylaşılabilecek.

Oku, beğen, yorum yap, paylaş Aylık olarak yayınlanacak olan Bebek Muhabbeti Dergisi’ni diğer dergilerden ayıran en önemli özellik, kendi sektörünün ilk online dergisi olması. Ailelere zengin içerikler sunan Bebek Muhabbeti Dergisi’nin sayfalarında gezinirken, istediğiniz fotoğrafa basıp büyütebilir, yazarların isimlerine tıklayarak tek bir dokunuşla mail atabilirsiniz. Bebek Muhabbeti’nin içerisinde yer alan yönlendirmeler ile sayfalar arasında gezinirken hem keyifli zaman geçirebilir hem de çocuklarınız için faydalı bilgiler edinebilirsiniz.

Bebek Muhabbeti Dergisi’ni indirmeye gerek kalmadan, internet adresi üzerinden, tüm web tarayıcılardan, IOS, Android, tablet, masa üstü, cep telefonlarından okunabiliyor

Bebek Muhabbeti’nin ilk sayısında yok yok Bebek Muhabbeti Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmenliğini, uzun yıllardır anne bebek yayın sektöründe yer alan Şeyma Taşkıran üstleniyor. Derginin içeriğinde, anne-bebek-çocuk konularının dışında, uzman kişilerle hazırlanan sağlık konuları ve aile ilişkileri ele alınıyor. Kozmetikten bakıma, teknolojiden kitap önerilerine ve yemek tariflerinden röportajlara kadar zengin içeriğe sahip Bebek Muhabbeti ailelerinin vazgeçilmezi olacak. Bebek Muhabbeti Dergisi ilk sayısında Koruncuk Vakfı, Darüşşafaka, TOÇEV ve Tohum Otizm Vakfı’nın ilanlarına ücretsiz olarak yer vererek sosyal sorumluluk adına ilk desteğini verdi.

Derginin Genel Yayın Yönetmeni Şeyma Taşkıran, teknolojinin ve telefonların hayatımıza bu denli girmesiyle birlikte her şeyin şekil değiştirdiğini ifade ederken, “Yolumuzu kaybetsek yanımızdakilere sormak yerine telefon uygulamasına sorar olduk. Artık neredeyse tüm sektörler teknolojiyle yarışır hale geldi. Uzun yıllar içerisinde bulunduğum basılı medyada okuyucular tarafından aldığımız yorumlardan yola çıkarak bu dergiyi hayata geçirdik. Bebek Muhabbeti interaktif yayıncılık anlayışı ile birlikte okuyucuyla iletişime geçecek ve okuyucunun isteklerini karşılayacak” dedi. Okuyucular, Bebek Muhabbeti dergisinin internet sitesinden de www.bebekmuhabbeti.com günlük haber paylaşımlarına ulaşabiliyorlar. Burada paylaşılan tüm haberler, Bebek Muhabbeti’nin Facebook, Twitter, google+, pinterest gibi sosyal medya hesaplarından da paylaşılıyor.

Şeyma Taşkıran Hakkında: Turkuvaz Dergi Gurubu’da 6 yıl enerji, kadın dergileri, kurumsal dergilerde editörlük yapan Şeyma Taşkıran ardından Baby&You Dergisi’nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev aldı. Şeyma Taşkıran 2 yıla yakın bir süre de bünyesinde birçok kurumsal dergiyi barından Aristo İletişim’de Yayın Koordinatörü görevini üstlendi. 2015 yılında ise Parents Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılarak 2zler Medya’yı kurdu.

Etiketler: