Vali Kaldırım Kaynarca Festivali’nde standları gezdi

Paylaş:

Kaynarca Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali coşkulu bir finalle tamamlandı. Etkinliğin son günü yapılan Yöresel Yemek Yarışmasını izleyen Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, katılımcıları tebrik etti. Daha sonra stantları gezen Vali Kaldırım sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı, esnafla sohbet etti.

KÜLTÜREL DEĞERLER YANSITILDI

Kaynarca ilçesi 3 gün süren festivalle dikkatleri üzerine çekti. Festival, ilçedeki vatandaşların yanısıra Sakarya ve çevreden gelen vatandaşlar için de motivasyon kaynağı oldu.

Zengin bir etkinlik programı ile geçen festival büyük ilgi görürken Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, festivalin Kaynarca’nın kültürel değerlerinin yansıtılması açısından önemli olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Murat Kefli ve organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik etti.

ÇOCUKLARA İLGİ GÖSTERDİ

Festival alanını ve standları gezisi sırasında ailelere hatırlarını soran Vali Çetin Oktay Kaldırım, çocukları da severek ilgi gösterdi. Karşılaştığı çocuklarla sohbet ederek onlara tavsiyelerde bulunan Vali Kaldırım, birer top hediye ederek de jest yaptı. SHA / Sakarya – Kaynarca