Yeniden Refah Partisi Sakarya Teşkilatı birinci oldu

Paylaş:

Yeniden Refah Partisi Sakarya teşkilatı, üç ay boyunca tüm ilçelerde belirlenen üye hedeflerini eksiksiz tamamlayarak Türkiye birincisi oldu. Bu başarının ödülü olarak, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, İl Başkanı Hüseyin Gürsoy’a başarı belgesi takdim etti.

SAKARYA TEŞKİLATI BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Yeniden Refah Partisi Sakarya teşkilatı, üç ay üst üste tüm ilçelerde verilen üye hedeflerini eksiksiz yerine getirerek bir ilki gerçekleştirdi ve bu kriterde Türkiye’de birincisi  sıraya yerleşti. Bu başarıyı ödülsüz bırakmayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Sakarya İl Başkanı Hüseyin Gürsoy’a “başarı belgesi” takdim etti.

TÜM TEŞKİLATLARA ÖRNEK GÖSTERİLDİ

2-3 Temmuz 2025 tarihinde Ankara’da yapılan İl Başkanları ve İl Sorumluları Toplantısında Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Teşkilatı, gösterdiği başarı nedeniyle tüm il teşkilatları tarafından tebrik edildi. 3 ay üst üste, 16 ilçede verilen tüm üye hedeflerini eksiksiz yerine getirerek Türkiye’de 1. olan Sakarya teşkilatı örnek gösterildi.

ADALET İÇİN GELİYORUZ’’

Vefanın, Ahlakın ve Adaletin Temsilcisiyiz! Biz Farklıyız’’ temasının işlendiği ve Adalet için geliyoruz, çünkü biz farklıyız’’ sloganı ile güncel meselelerin konuşulduğu toplantıda Fatih Erbakan, Sakarya teşkilatının başarısını karşılıksız bırakmadı. Sakarya teşkilatını başarılarından dolayı tebrik eden Erbakan, Allah başarılarınızı daim etsin, daha büyük başarılar nasip etsin’’ diyerek Sakarya İl Başkanı Hüseyin Gürsoy’a bir başarı belgesi takdim etti.

SAKARYA’NIN ÜSTÜN PERFORMANSI

İl Başkanı Gürsoy ve teşkilat üyeleri, bu üstün performansın önemli olduğunu vurgulayarak, “Durmak yok, liderimizin izinde yürümeye devam edeceğiz” şeklinde motivasyonlarını paylaştı.

Serkan Kerem MERT

Bir yanıt bırak