Basınla buluştular

Paylaş:

IC İÇTAŞ Karasu Limanı Yatırım ve İşletme A.Ş. yönetimi, Karasu ilçesinde Sakarya basını ile yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Karasu Liman Müdürü Gökçen Erdem ve Kurumsal İletişim Müdürü Fatma Atakan, Karasu Yenimahalle’de basınla buluştu. Sakarya’nın Karasu ilçesi Yenimahalle’de Kadir’in Yeri balık restoranında düzenlenen basınla tanışma toplantısına; Anadolu Ajansı ve yerel basının temsilcileri ile internet haber sitesi yayıncıları katıldı.

Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le birleştiği noktada yer alan Yenimahalle’nin eşsiz manzarasında birlikte yenen yemekte, Karasu Liman Müdürü Gökçen Erdem ve Kurumsal İletişim Müdürü Fatma Atakan, basın mensupları ile tanışarak sohbet etti.

‘BİRARADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM’

Basın mensuplarını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Karasu Liman Müdürü Gökçen Erdem, “Sizleri burada görmekten çok mutluyum. Sakarya basınını tanımak ve biraraya gelmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.

‘SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ’
Kurumsal İletişim Müdürü Fatma Atakan ise basın mensupları ile tek tek ilgilenerek tanışma vesilesi ile biraraya gelmekten mutlu olduklarını ifade etti ve, “Sizleri burada görmek ve sizleri tanımak beni çok mutlu etti. Bundan sonra siz değerli medya mensupları ile bu buluşmaları daha sıklaştırarak diyalog halinde olacağız” dedi.

BASINLA HATIRA FOTOĞRAFI

İkram edilen balık ziyafeti ve kurulan güzel bir sohbet ortamının ardından, Karasu Liman Müdürü Gökçen Erdem ve Kurumsal İletişim Müdürü Fatma Atakan, basın mensupları ile günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Basın mensupları bu güzel davet için teşekkür ederken, Sakarya için yatırım yapan her teşebbüse olduğu gibi, IC İÇTAŞ Karasu Limanı Yatırım ve İşletme A.Ş.’nin de çalışmalarına destek vereceklerini belirtti.