Damla hemşire sağlığına kavuşacak

Paylaş:

Korucuk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde göz kliniğinde çalışan hemşire Damla Badur, VHL Sendromu hastalığı ile mücadele ediyor ve hastalığına çare olacak ilaçlar için 116 bin Euro gerekiyordu. Düzenlenen yardım kampanyası SASÇED’in çağrısı ile kısa sürede hedefine ulaştı ve Damla hemşireye umut oldu.

SASÇED’İN GİRİŞİMİ SONUÇ VERDİ

Genç hemşire Damla Badur yakalandığı elim bir hastalıktan dolayı lazım olan ilaçların yurt dışından 116 bin dolar karşılığında temin edilmesi gerekiyordu. Bunun için Sakarya Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (SASÇED) devreye girdi ve Damla hemşire için bir kampanya başlatılmasına vesile oldu.

SASÇED Yönetim Kurulu Başkanı Mahmure Çolak ve yardımcısı Kerim Çatalbaş bey devreye girdi ve Sakarya Valiliği’nin izniyle yardım kampanyası başlatıldı. Yardımsever vatandaşların destekleriyle kısa bir sürede kampanya tamamlandı. Artık Damla hemşirenin de yüzü gülecek ve hastalara şifa olmaya devam edecek.

YARDIMSEVERLERE TEŞEKKÜR

SASÇED Başkanı Mahmure Çolak, kampanyaya destek veren tüm yardımseverlere teşekkür ederek, ‘‘İnsanımız yardımseverlik ruhunu bir kez daha gösterdi. Çağrımıza kulak vererek kampanyaya katkıda bulunan yardımseverlerimiz sayesinde Damla kardeşimizin ilaçları temin edilebilecek. Damla hemşirenin yüzünü güldüren tüm yardımseverlere şükranlarımız sunuyoruz.” dedi.


YÜZLER MUTLULUKLA GÜLÜYOR

Sağlığına kavuşabilmesi için SASÇED’in yaptığı anlamlı girişimle iyileşme umudunu yitirmeyen hemşire Damla Badur ve eşinin yüzleri artık gülüyor.

Kendisi için düzenlenen kampanyaya ilgi gösterip yardım eli uzatan herkese teşekkür ederek minnet duygularını ileten Damla hemşire şimdi hayata daha sıkı tutunuyor.