DentGroup’tan pandemi dönemi ağız ve diş sağlığı tüyoları!

Paylaş:

“Yeni Nesil Diş Hekimliği” konseptiyle şubelerini açan DentGroup, kliniklerine iki yeni şubesini ekleyerek Sakarya’da iki yeni klinik ile hastalarına hizmet vermeye başladı.

2006 yılında ilk kliniğini Bağdat Caddesi’nde açan ve İstanbul başta olmak üzere Ankara, Kocaeli, Antalya, Bitlis, Bodrum, Gaziantep, Bakü gibi büyükşehirlerde hizmet veren DentGroup diş klinikleri, iki klinik ile Sakarya’da Adapazarı ve Serdivan diş klinikleri ile hizmete başladı.

Adapazarı ve Serdivan klinikleri diş hekimlerinden Dt. Cem Yücelen pandemi döneminde ağız ve diş tedavilerinde çok dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

PANDEMİ DÖNEMİNDE DİŞ HEKİMLİĞİ ÖNEMLİ NOKTADA

DentGroup Sakarya klinikleri kurucusu Dt. Cem Yücelen, pandemi döneminde diş hekimliğinin önemli bir noktada olduğunu vurgularken, bulaş yollarından biri olduğunu ifade ediyor. Ağız ve diş sağlığı için günde 2 kez 2 dakika boyunda dişlerin tüm yüzeyleri fırçalanmalı, ara yüz temizliği için fırçalamadan önce günde 1 kez muhakkak diş ipi uygulanmasını tavsiye ediyor.

Dt. Cem Yücelen ayrıca, pandemi döneminde hastalar kliniğe giderken muhakkak maskelerini takmalı ve tedavi haricinde maskelerin çıkarılmaması gerektiğini ifade ediyor. Kliniklerde nüfus yoğunluğunu artırmamak için randevularına mümkünse tek gitmeli, değilse yanlarında en fazla bir refakatçi bulundurabileceklerini ifade etti.

TÜM BRANŞLARDA HİZMET VERİLİYOR

DentGroup Serdivan kliniği; Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde Pazartesi – Cuma 09:00 – 19:00 / Cumartesi 09:00 – 17:00 saatleri arasında tüm diş hekimliği branşlarında hizmet vermektedir.

DentGroup Adapazarı kliniği ise; Yenidoğan Mahallesi, Saray Bosna Caddesi’nde Pazartesi – Cuma 09:00 – 19:00 / Cumartesi 09:00 – 17:00 saatleri arasında tüm diş hekimliği branşlarında hizmet vermektedir. Ayrıca her iki klinik içerisinde, 0-12 yaş aralığında ki çocuklara özel DentGroup Kids konseptinde çocuk diş hekimi hizmeti de bulunmaktadır.

DentGroup hakkında detaylı bilgi almak ve için https://www.dentgroup.com.tr/ adresini ziyaret edebilir veya 444 88 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

DentGroup Hakkında:

2006 yılında DentGroup markasıyla İstanbul Bağdat Caddesi’nde ilk klinikleri ile hizmete açıldı. 2012 yılında kurumsallaşma ve şubeleşme süreçlerine giren DentGroup, alt markası olan DentGroup Kids markası ile 0-12 yaş çocuklara özel diş klinikleri konseptini getirdi. Başta İstanbul olmak üzere Ankara – Çayyolu, Antalya, Bodrum, Gaziantep, Sakarya, Kocaeli ve Bitlis-Tatvan’da toplam 155+ hekim ile hizmet vermektedir. 2013 senesinde “Dijital Diş Hekimliği” çalışmalarına başlayan DentGroup, CRM-ERP özelliklerine sahip online dental yazılım olan DentSoft’u geliştirdi. 2015 yılında kendi dijital diş laboratuvarları DentLab’ı hizmete sokan marka, 2016 yılında üst üste iki kez Dünya Şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol takımının gururla ağız ve diş sağlığı sponsoru oldu. 2017 yılında DentApp uygulaması (IOS ve Android) ile hastalarına app hizmeti vermeye başladı. 2020 tılı itibari ile de dental online randevu sistemini hayata alarak yıllar içinde kendi eğitim platformu DentGroup Academy, popüler kültür dergisi DG World ve DG FM radyo ile tüm kliniklerinde hastalarına hizmet vermektedir.