Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar 4. buluşması

Paylaş:

Adapazarı Endüstri Meslek Lisesi 1982 mezunları 4. kez buluştu. Her yıl düzenli olarak buluşmalarını sürdüren sınıf arkadaşları, yıllar sonra yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı.

Her yıl bir araya gelerek buluşmalarını gelenseksel hale getiren Adapazarı 1. Endüstri Meslek Lisesi Tesviye Bölümü öğrencileri 37 yıl sonra yeniden buluşarak hasret giderdi.

Avusturya’da yaşayan, sınıfın en renkli siması Arif Mestan’ın organizesi ile, Adapazarı’nda Cumhuriyet Kıraathanesi sahibi Turgut Keleş’in evsahipliğinde toplanan eski mezunlar, sohbetlerinde hatıralarını canlandırdı.

Adapazarı 1. Endüstri Meslek Lisesi (bugünkü adıyla İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 1982 Tesviye Bölümü Mezunları 37 yıl sonra buluştular.

Mezunların 4. buluşmasına; Abdi Salur, Adnan Akçora, Ali Eren (Sınıf Başkanı), Arif Mestan, Ayhan Sevinç, Birol Gültekin, Hamit Bektaş, İbrahim Çakar, Levent Bayri, Mustafa Özdin, Ömer Merç, Salih Karaduman, Tayfun Turgut ve Turgut Keleş katıldı. Buluşmaya mazeretleri olan ve uzakta bulunanlar; Coşkun Demirbakan, Yücel Akçabelen ve Zeki Türegün ise telefonla kurulan canlı bağlantı ile sohbete ortak oldular.