Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç vefat etti

Paylaş:

Sakarya’nın merkez Erenler İlçe Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, bugün makamında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Makamında çalıştığı sırada fenalaşan Başkan Kılıç, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kılıç, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

59 yaşındaki evli ve 4 çocuk babası Kılıç, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Erenler Belediye Başkanı seçilmişti. Kılıç, 2002-2003 ve 2015-2018 yılları arasında da AK Parti Sakarya İl Başkanı olarak görev yapmıştı.

Belediye Başkanı Fevzi Kılıç‘ın 21 Haziran 2023 Çarşamba (yarın) ebediyete uğurlanacağı belirtildi.

Başkan Kılıç için düzenlenecek cenaze programı şöyle:

Görevi başında vefat eden Erenler Belediye Başkanı Merhum Fevzi Kılıç 21 Haziran 2023 Çarşamba (yarın)  Saat:13.00’te  Adapazarı İlçesi Hasırcılar Mahallesi Hasırcılar Camii yanındaki hanesine getirilip, komşularından helallık alınması ve duası yapılacak.

Başkan Kılıç’ın cenazesi, saat: 14.00’te 4 yıldan bu yana görev yaptığı Erenler Belediyesi Hizmet binası önüne getirilerek dua ve niyazda bulunulacak.

Tozlu Camii’nde ikindi vakti cenaze namazı

Erenler Belediyesi Başkanı Merhum Fevzi Kılıç Erenler Belediyesi önündeki törenin ardından, yıllardır esnaflık yaptığı Tozlu İş Merkezi’ndeki Tozlu Camii’ne getirilerek, ikindi namazına müteakip cenaze namazı burada kılınacak.

Serdivan Aile Mezarlığı’na defnedilecek

Merhum Başkanı Kılıç, Tozlu Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Serdivan Aile Mezarlığı’nda ebediyete uğurlanacak.

Merhum Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve Ak Parti camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.