Gençlik Spor’dan yıl sonu sergisi

Paylaş:

Sakarya GSB Yurtlarında kalan öğrencilerin yurtlarda 2021-2022 öğretim yılı boyunca kurslarda yaptıkları el emeği göz nuru ürünler Serdivan AVM’de görücüye çıktı.

ZİYARETE AÇILDI

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Eğitim Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kültür Sanat Sokağı Yıl Sonu Sergisi” Serdivan Alışveriş Merkezi zemin katta yapılan sergi, açılış töreni sonrası ziyarete açıldı.

Sergi açılışına Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, Serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sevinç  Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Sebahattin Karakoç, Eğitim Sosyal Kültürel ve Sportif faaliyetler şube müdürü Suzan Yazıcı Arabul, Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangir, şube müdürleri, GSB yurt müdürleri yanı sıra kurum personelleri, Gençlik Liderleri, Gönüllü gençler, kurs hocaları ve kursiyerleri katıldı. 

BİR ÇOK ESER SERGİLENDİ

Açılış sonrası sergiyi gezen protokol, sergide bulunan el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Sergide yakma resim sanatından, ebru sanatına, filografiden yağlı boyaya bir çok eser sergilendi. Sergide gelen konuklara ikramlar yapıldı ve sergi boyunca canlı müzik keman ve gitar eşliğinde müzisyenler sergide gezenlere müzik keyfi yaşattı.