İYİ Parti Adapazarı Teşkilatı Çark Caddesi’nde

Paylaş:

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İlçeyi adım adım dolaşan İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Çark caddesi esnafını ziyaret etti. Hem esnaf hem vatandaşlarla sohbet eden heyet, vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar aldılar.

“Size Güveniyoruz Kurtarın Bizi”

Ziyaret hakkında açıklama yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: ”Başta Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener olmak üzere genel merkez ve tüm taşra teşkilatlarımız ile sürekli halkın içindeyiz. Genel Başkanımızın dediği gibi; vatandaşı yeniden siyasetin öznesi, siyaseti de slogan yarışından, millete hizmet yarışına çevirme anlayışımızı gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Seçmenin siyasette velinimet olduğunu bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu herkese hatırlatıyor, ona göre hareket ediyoruz. Şehrimizde uzun yıllardır yaşanan tek partili dönem, partimizin kurulması ve milletimizle her geçen gün artan buluşması ile son bulmaktadır. Hemşehrilerimizden partimizi ilk kurduğumuz günler de duyduğumuz “tamam yanlışlar var da, kim var ki oy verelim” sözleri “size güveniyoruz, kurtarın bizi bu zorluklardan” sözlerine dönmüş olduğunu yaşamaktayız” diye belirtti. 

“İYİ günler yakın”

Dokumacı: ”Son olarak Çark caddesine yeniden yaptığımız ziyarette gördüğümüz herkes seçimi bekliyor ve gerçekten çok büyük sıkıntı içinde. Şehrimizde ekonominin merkezinde yaz ayları olmasına rağmen saat 22:00 da dükkanların kapatılmaya başlandığı, öğlen saatlerine anca hareketin başladığını söyleyen esnafımız, artan giderler ve iş düşüklüğünden şikayetçi. Ayrıca şehrin iş merkezinde tam iş saatinde kesilen elektrikler ayrı bir sorun olarak dile getiriliyor. Uzun lafın kısası millet tüm ülkede olduğu gibi şehrimizde de değişim hazırlığında. İnşallah Sakarya’mızda da iyi günler yakın” dedi.