İyi Parti Sakarya İl Gençlik Kolları’ndan aşure etkinliği

Paylaş:

İYİ Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, düzenlediği aşure etkinliği ile vatandaşlara bol bol aşüre ikram etti.

Muharrem ayı nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Sakarya’da da çeşitli esnaf, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin aşüre ikramları devam ediyor.

Adapazarı’nda bir etkinlik düzenleyen İYİ Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, Çark Caddesi Şerefiye Camii önünde tüm vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure etkinliğe çok sayıda vatandaş ilgi gösterirken, İYİ Partililer de hazır bulundu.

GENÇLİK KOLLARINA TEŞEKKÜR

Aşure etkinliğine katılan İyi Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, ”Yöneticilerimiz ile birlikte İl Gençlik Kollarımızın düzenlediği aşure etkinliğine katıldık. Başta İl Gençlik Kolları Başkanımız sayın Yunus Aydemir olmak üzere emeği geçen tüm gençlerimize teşekkür ederiz. Allah kabul etsin’‘ ifadelerini kullandı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Aydemir, etkinlikte yaptığı konuşmada, ”Muharrem Ayı sebebiyle Aşure ikramımızı gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Allah vatanımıza ve milletimize bolluk ve bereket nasip etsin” dedi.