Levent Et Restaurant dualarla hizmete açıldı

Paylaş:

İşletme sahipliğini Recep ve Levent Serbest’in yaptığı Levent Et Restaurant, Serdivan ilçesi Kazımpaşa Mahallesi’ndeki adresinde dualarla hizmete açıldı.

‘Lezzet bizde gelenek’ sloganıyla yola çıkan Levent Et Restaurant, ‘Et asıl bizim işimiz’ diyerek, kalite ve lezzet konusunda asla ödün vermeden Serdivan ilçesi Kazımpaşa Mahallesi’ndeki adresinde Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş’in yaptığı dua ile hizmete açıldı.

Restoranın açılışına Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız,  AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, şehrin önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılımdan memnuniyet duyan Levent Et Restaurant sahipleri Recep ve Levent Serbest, katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Sakarya’nın en popüler et lokantalarından biri olma yolunda ilerleyen Levent Et Restaurant, geniş menüsü, müşteri memnuniyeti odaklı servis anlayışıyla günden günde adından söz ettiriyor. İşletme sahipliğini Recep ve Levent Serbest’in yaptığı Levent Et Restaurant, çiğ et satışı, ızgara, kahvaltı ve yöresel ürünler olarak hizmet veriyor. 

“KAZIMPAŞA’YA GÜZEL BİR MEKAN KAZANDIRDIK”
Doğallığı ön planda tutarak tüketicilere sağlık ve memnuniyet odaklı hizmet vereceklerini söyleyen Levent Et Restaurant kurucusu Recep Serbest, “Kazımpaşa’ya güzel bir mekân kazandırdık. Et ağırlıklı, köfte, ızgara, kasap reyonumuz olmak üzere hem çiğ hem pişmiş et satışlarımız mevcuttur. Gayet temiz ve leziz bir şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Kahvaltı konseptimizde, serpme kahvaltımızda var. Sakarya halkına güzel ve temiz bir hizmet vermek en büyük arzumuz. Yaklaşık 30 kişilik ekibimizle hizmet veriyoruz. Ortamımız gayet keyif verici ve ferah. Tüm Sakaryalıları misafir etmekten mutluluk duyarız.” diye konuştu.

“SABAH KAHVALTISINDA İDDİALIYIZ”
Gelen tüm misafirleri rahatça ağırlayabilecek büyüklükte bir mekana sahip olduklarını belirten Levent Et Restaurant kurucusu Levent Serbest ise “Yaklaşık 6 dönüm, 6 bin metrekare üzerine kurulu. 1000 metrekare kapalı alan, 2500 metrekarede açık alan olmak üzere köfte, et ve ızgara üzerine, özellikle bölgede yetişen hayvanların ve yerel halkın imkânlarıyla üretilen ürünlerden oluşan menümüz söz konusu.

Yukarıda 80 kişilik kapalı alamız, içeride 400 kişilik kapalı alanımız olmak üzere bahçede de 1000 kişilik alanımız vardır. Gelen tüm misafirlerimizi rahatça ağırlayabilecek ve büyüklükte bir mekâna sahibiz. Kazımpaşa bölgesi, biliyorsunuz ki Kazımpaşa köftesiyle ünlenmiş bir yerdir. Bizim de ana ürünümüz Kazımpaşa köftesi ve kasap köftesidir. Bunun yanına diğer et ürünlerin tamamı mevcuttur. Özellikle, bu ürünlerimiz 3 gün boyunca buzdolaplarında marine edilip öyle servis edilmektedir. Bu da ete ayrı bir lezzet katmaktadır. Aynı zamanda gelen tüm müşterilerimize, kendi yapımımız olan organik içecekler sunuyoruz.

Sabah 9, akşam 11’e kadar hizmet vermekteyiz. Özellikle sabah kahvaltısı konusunda iddialıyız. Bunun yanında kasap hizmeti de vermekteyiz. Çiğ et ürünlerimizi herkes dilediği gibi kendisi seçebilir. Tamamıyla Kazımpaşa’nın yerel üretici ve işletmecilerinin fiyatlarıyla hareket etmekteyiz” diye konuştu.

www.leventet.com