Öğretmenler Dr. Öztunç’u ağırladı

Paylaş:

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Öztunç, Şehit Fethi Sekin İlkokulu’nu ziyaret etti. Eğitim verdiği yüksek lisans öğrencileri olan okulun müdürü ve sınıf öğretmenleri ile bir araya gelen Dr. Öztunç, mesleki ve eğitim hayatındaki tecrübeleri paylaştı.

Sakarya Şehit Fethi Sekin İlkokulu Müdürü Enis Abayoğlu, müdür yardımcısı Esin Akbal ve sınıf öğretmenleri, SAÜ Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Öztunç’u ağırladı. SAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı İletişim Bilimleri’nde yüksek lisans eğitimi alan Şehit Fethi Sekin İlkokulu öğretmenleri, kendisinden ders aldıkları Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Öztunç ile okulda düzenledikleri ikindi kahvaltısında bir araya geldi.

DERSLERİN HAYATA KATKISI

Yüksek lisans öğrencileri ile başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdiklerini belirten Dr. Öztunç, mezuniyet öncesi bir araya geldiği öğrencileri ile sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, tecrübelerini paylaşan Öztunç, iletişim bilimlerinin çağımızın en önemli bir bilim dalı olduğuna vurgu yaparak yüksek lisans eğitiminde işledikleri, ‘algı yönetimi’, ‘medya kültürü’ ve ‘medyada etik’ gibi derslerde edinilen tecrübelerin, yaşadığımız hayatın her alanında karşılık bulacağını ifade etti.

Yüksek Lisans derslerini aldıkları danışman hocaları Dr. Mustafa Öztunç’a günün anısına bir hediye takdim eden Şehit Fethi Sekin İlkokulu öğretmenleri hatıra pozu verdi.

GÜZEL ANILAR BİRİKTİRİLDİ

Eğitim süresince derslerinden büyük keyif aldıklarını ve bu eğitimin kendilerine çok şey kattığını ifade eden Şehit Fethi Sekin İlkokulu öğretmenleri, birlikte güzel anılar biriktirdiklerini ifade ederek Dr. Öztunç’a teşekkür etti. Öztunç ise, mezun olduktan sonra da ilişkilerin devam ettirilmesini temenni ettiğini belirterek, ”Üniversitemizin kapıları daima sizlere açık. Dilediğiniz zaman gelebilir, misafirimiz olursunuz. Diyaloglarımız devam ederse bundan çok memnuniyet duyarım” diye konuştu.

Şehit Fethi Sekin İlkokulu’nda düzenlenen buluşmada, okul müdürü Enis Abayoğlu, müdür yardımcısı Esin Akbal, sınıf öğretmenleri; Didem Çiftçi, Nilüfer Kök, Filiz Kadirhanoğulları, Ceren Ziyrek ve Yasin Badır ile Mustafa Tuncalı, Büşra Özçelik ve Levent Bayri de hazır bulundu. SHA / Sakarya