Sakarya medyası yeni markalar kazandı

Paylaş:

Sakarya Gazetecilik ve Elektronik Yayıncılık sahibi Levent Bayri, yerel basının efsane ismi ‘Sakarya’yı marka haline getirdi.

MARKA TESCİLLERİ MARKATEK PATENT’DEN

Markalaşma konusunda marka danışmanlığını Markatek Patent Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi‘nin üstlendiği Sakarya Gazetecilik ve Yayıncılık, medya sektörüne 3 marka daha kazandırdı.

Markalarını teslim alan Levent Bayri, kuruluşlarının faaliyet ve hedeflerini paylaştı.

Bayri, “Sakarya Gazetecilik ve Elektronik Yayıncılık kuruluşunun haber ajansı olan Sakarya Haber; gazete, dergi, radyo, televizyon, internet siteleri ve kurum, kuruluşlar için haber-fotoğraf hizmeti veren güvenilir bir haber kaynağıdır. Misyonumuz; İlkeli, dürüst bir yayıncılık anlayışı ile toplumu aydınlatmak. Bölgemizdeki gelişmeleri tarafsız, hızlı, anlaşılır biçimde kamuoyuna aktarmak, kimsenin ulaşmadığı haber ve olaylar üzerine cesaretle gitmektir” dedi.

Levent Bayri, habercilikteki değerlerini ise “Sakarya Haber Ajansı, görüntü ve içeriğini insan haklarına, millî ve manevî değerlere saygı çerçevesinde oluşturur. Güvenilir kaynaklardan elde ettiği tüm haberleri tarafsız bir gözle izler ve yayınlar” diye ifade etti.

Marka Tescil Belgesini, Markatek Patent Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Marka Vekilleri Baki Demir ve Nusret Sarı‘dan alan Levent Bayri, markalaşma sürecinde gösterdikleri ilgi için Markatek Patent‘e teşekkür etti.

Marka Vekilleri Baki Demir ve Nusret Sarı, markaların iş dünyasına değer kattığını belirterek, “Gazetecilik ve habercilikte 1999 yılından bugüne ve yarınlara başarılar dileriz” ifadelerinde bulundu. #sakaryahaber #sakaryahaberajansı #sakaryagazetesi

SAKARYA’NIN 3 DEĞERLİ MARKASI

Medya sektöründe basılı ve dijital yayıncılıkta; Sakarya ‘Bizim Gazetemiz’, Yaşayan Sakarya ve Yenikent isimleri birer marka haline geldi.

Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından; ‘dergi, kitap, gazete vb. gibi yayınların basıma hazır hale getirilmesi, okuyucuya ulaştırılmasına ilişkin hizmetler, global iletişim ağları vasıtasıyla anılan hizmetlerin sağlanması, film, televizyon ve radyo programları yapım hizmetleri, haber muhabirliği hizmetleri, foto-muhabirliği hizmetleri, fotoğrafçılık hizmetleri’ni kapsayan sınıftan tescil alan markalar artık internet medyasında da yerini aldı.

Yayıncı kuruluşun internetteki adresleri:

SAKARYA GAZETESİ: www.sakaryagazetesi.net

SAKARYA HABER: www.sakaryahaber.com.tr

SAKARYA HABER AJANSI: www.sakaryahaberajansi.com.tr

ADAPAZAR DERGİSİ: www.adapazar.com.tr

KURULUŞ HAKKINDA:

2004 yılında yayın haklarını alan SAKARYA Gazetesi, 2005 yılında “Bizim Gazetemiz” sloganıyla İlhan Bayri imtiyaz sahipliği ve Levent Bayri yönetiminde okurlarıyla buluştu.

2008 yılında Levent Bayri’nin imtiyaz sahipliğini devraldığı Sakarya gazetesi, bünyesine kattığı Sakarya Haber Ajansı ile aylık haber bülteni ve haber kaynağı olarak dijital basında yerini aldı.

Haberciliği internet mecrasında da sürdürmek üzere .tr alan adlarına yapılan başvurular ile www.sakaryahaber.com.tr ve www.sakaryahaberajansi.com.tr adları resmî olarak tescil edildi.

Basılı medyanın yanı sıra aynı isimlerle internet haberciliğini sürdüren yayıncı kuruluş, facebook, twitter, instagram, linkedin, youtube ve web.tv gibi sosyal medyada paltformlarında sakaryagazetesi, sakaryahaber, sakaryahaberajansi kullanıcı adları ile her geçen gün takipçilerini artırıyor.

SAKARYA GAZETECİLİK VE YAYINCILIK – AJANS MEDYA

Faaliyet Alanı:

Gazetecilik ve Dijital Yayıncılık – Reklam ve Halkla İlişkiler

Ürünler:

Basılı Medya

Sakarya Gazetesi

Sakarya Haber Ajansı Bülteni

Yaşayan Sakarya Gazetesi

Yaşayan Sakarya Dergisi

Adapazar Dergisi

Dijital Medya

www.sakaryagazetesi.net

www.sakaryahaber.com.tr

www.sakaryahaberajansi.com.tr

www.adapazar.com.tr

Sosyal Medya

facebook.com/sakaryagazetesi

facebook.com/sakaryahaber

facebook.com/sakaryahaberajansi

facebook.com/sakaryahabermerkezi

facebook.com/yasayansakarya

facebook.com/ajansmedya

twitter.com/sakaryahaber

twitter.com/shasakarya

twitter.com/gunaydinsakarya

instagram.com/sakaryagazetesi

instagram.com/sakaryahaber

instagram.com/sakaryahaberajansi

instagram.com/ajansmedya

linkedin.com/sakaryagazetesi

linkedin.com/sakaryahaber

youtube.com/sakaryagazetesi

youtube.com/sakaryahaber

youtube.com/sakaryahaberajansi

sakaryahaber.web.tv

sakaryahaberajansi.web.tv

ajansmedya.web.tv