Sakaryaspor’da Cevat Ekşi dönemi

Paylaş:

Sakaryaspor’da bugün yapılan ve 276 oyun kullanıldığı genel kurulda, Cevat ekşi 158 oy ile kulübün 42’nci başkanı seçildi. Ekşi, bir yıllık aranın ardından yeniden Yeşil-Siyahlı kulübün başkanı oldu.

40 OY FARKLA CEVAT EKŞİ KAZANDI

Sakarya Atatürk Stadı’nda yoğun bir katılım ile kongre yapan Sakaryaspor’da kıran kırana geçen adaylık seçiminde kazanan Cevat Ekşi oldu. İşadamı Uğur Akkuş ile başkanlık yarışında Ekşi, 276 oyun kullanıldığı seçimi 158 oy ile kazandı. Uğur akkuş ise 118 oy alarak ilk kez boy gösterdiği genel kurulda beklenenin üzerinde oy alarak dikkat çekti.

‘SAKARYA BİR OLACAK VE KARDEŞ OLACAK’

Genel kurulda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Sakaryaspor bir aşktır. Sevginin tarifi olmaz. Sakaryaspor kimseye muhtaç olmadı. Kimseye, acınmaya ihtiyacımız yok. Sevgiye, kardeşliğe ihtiyacımız vardır. Sakarya bir olacak ve kardeş olacak” dedi.

Takımın acınmaya ihtiyacının olmadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, asla sahipsiz kalmayacağını söyledi

Başkan Ekrem Yüce, “Bu benim çocukluk aşkımdır, aşkın tarifi yok. Sakaryaspor her zamanlı sevdalı kalsın. İnşallah bu can bedenden çıkmadıkça sevdam sürecektir. Bu bir gönül davası. Bu takım hiç bir zaman sahipsiz kalmadı. Sakaryaspor kimseye muhtaç olmadı. Millete, acınmaya ihtiyacımız yoktur. Kardeşliğe sevgiye ihtiyacımız vardır” diye konuştu.

‘BU ŞEHİR BİZİM’

Sakaryaspor başkanlığına aday olarak kongrede konuşan Başkan Cevat Ekşi, “Bu sevda bize çocukluğumuzdan gençliğimizden miras kaldı. Bu kulüp bizim bu şehir bizim bu sevda bizim. Birlik olursak bu cefanın sefasını da süreceğimizi biliyorum” İfadelerini kullandı.

 • Rahmi ÇAPA