SAKVA’dan bağış çağrısı

Paylaş:

“Yoksula uzanan şevkat eli” sloganıyla kurban kesim organizasyonunu yürüten Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı (SAKVA) bu yıl en hareketli günlerini yaşıyor. SAKVA, kestiği kurbanları bayramda yoksullara ulaştıracak.

HAYIRSEVERLERE KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Vekâlet yoluyla kurban kestirmek isteyen hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunan SAKVA Genel Müdürü Mehmet Ersöz, 19 Temmuz 2021 tarihine kadar bağış kabul ettiklerini söyledi. Kurban bayramında bayram sevincini yoksulların sofralarında yaşamak isteyen vatandaşların kurban bağış bedelinin kişi başı 1300 tl karşılığında vakıf aracılığıyla kestirebileceklerini açıkladı.

KURBANLAR GÖRÜLEBİLECEK

Her yıl olduğu gibi bu yıl da bağış yoluyla kurban kestirmek isteyen vatandaşların vakfın bağış hesabına yatırılarak bağış yapabileceklerini ifade etti. Bu yıl kurbanların bayramın ikinci günü sabah kesildikten hemen sonra dağıtımının başlayacağını belirten genel müdür Mehmet Ersöz, vekâlet veren vatandaşların kurbanlarını yerinde görebileceklerini de söyledi.

SAKVA bu yıl kurban bayramı öncesi en hareketli günlerini yaşıyor. “Yoksula uzanan şevkat eli” sloganı ile süren kampanyaya hayırseverler ilgi gösteriyor. Bağış kayıtları SAKVA’da yoğun bir şekilde sürüyor.