İbrahim Zaman adına Fotoğraf Yarışması

Paylaş:

Sakaryalı fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman adına, Sille Sanat Sarayı tarafından “İbrahim Zaman Uluslararası Fotoğraf Yarışması” düzenlendi. Yarışmaya başvurular 15 Kasım’a kadar sürecek.

Sille Sanat Sarayı’nın düzenlediği uluslararası fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 15 Kasım 2020 olarak belirlendi. Serbest konulu yarışmada fotoğraflar renkli, siyah-beyaz ya da bazı yerleri siyah-beyaz, bazı yerleri renkli olabilecek. Online başvuru http://zaman.sillesanat.com/ adresinden yapılabilecek.

KATILIM KOŞULLARI

Her bir katılımcı en fazla 4 (dört) eserle katılabilecek. Her eser tek tek değerlendirilecek. Diğer şartlar şöyle sıralandı; Aynı fotoğrafın renkli ve/veya siyah-beyaz versiyonları gönderilemez. Yarışmaya gönderilecek fotoğrafların herhangi bir program aracılığı ile işlenmesine (örneğin Photoshop), manipülasyonuna yönelik sınırlayıcı bir şart bulunmamaktadır. Jüri üyeleri ve TFSF temsilcisi ile 1. dereceden akrabaları yarışmaya katılamaz.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Kurul 21 Kasım 2020’de toplanacak. Yarışma sonuçları 28 Kasım 2020’de ilan edilecek.

Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) Temsilcisi Selahattin Nemlioğlu olan yarışma seçici kurul Özlem Gün Bingöl, Vladimir Jovanovski, Nihat Karadağ, Burak Şenbak ve İbrahim Zaman’dan oluşuyor.

ÖDÜLLER

FIAP altın madalya, FIAP gümüş madalya, FIAP bronz madalya, FIAP mansiyonu (6), TFSF altın madalya, TFSF gümüş madalya, TFSF bronz madalya, IAAP altın madalya, IAAP gümüş madalya, IAAP bronz madalya, IAAP mansiyon (6), Sille Sanat Sarayı altın madalya, Sille Sanat Sarayı gümüş madalya, Sille Sanat Sarayı bronz madalya, Sille Sanat Sarayı mansiyon (6), UFSD (Uluslararası Fotoğraf Sanatı Derneği) Özel Ödülü UFSD Mansiyon (6), FIAP En İyi fotoğrafçısı ödülü (Toplamda en fazla kabul (sergileme+ödül) alan fotoğrafçıya). İbrahim Zaman özel ödülü (Plaket).