SASTOP siyasilerle bir araya geliyor

Paylaş:

Şehrin sorunlarını tartışıp çözüm önerilerini görüşmek için Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) tarafından yapılan, şehrin yeni vizyonu için yetkililerle buluşma için randevu talebine siyasi partilerden olumlu yanıt geldi.

SASTOP Başkanı Av. Ü. Önder Döker, “Sakarya Sivil Toplum Platformunun (SASTOP) Milletvekillerimiz, İl Başkanları ve Kent Konseyine yaptığı randevu çağrısına davetler gelmekte olup; Sakarya Sivil Toplum Platformu, Dernek, Oda, Sendika Başkanları temsilci gurupları ile katılım sağlayacaklar. 

14 Haziran Pazartesi günü saat 15.00’te MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve SASTOP temsilcileri İl başkanlığı binasında bir araya gelecek.

15 Haziran Salı Günü Saat 16.30 Kent Konseyi ve SASTOP temsilcileri de Kent Konseyi binasında Konsey Başkanı Sinan Çileli ile bir araya gelecek.

16. Haziran Çarşamba günü saat 12.00 de CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve SASTOP temsilcileri İl başkanlığı binasında bir araya gelecek.

16. Haziran Çarşamba günü  saat 14.00’de İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan ve  SASTOP temsilcileri İl başkanlığı binasında bir araya gelecek.

AK PARTİ  İl Başkanı Yunus Tever ise yapılan görüşmede Pazartesi günü rendevu yeri ve saatini bildireceğini açıklamıştır” dedi.

Av. Önder Döker SASTOP Eş Başkanı

SAKARYA’NIN GELECEĞİ İÇİN

Sivil Toplum Platformu adına Moderatör Başkan Ü. Önder Döker yaptığı açıklamada; “Halk adına çalışan tüm parti, sivil toplum kuruluşlarının ve basınımızın Sakarya’nın geleceği için ortak düşünceleri yanında, yöneticilerimizce yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini değerlendirmek arzusu içindeyiz.

Milletvekillerimiz, Valimiz, Büyükşehir ve Yerel Belediye Başkanlarımızın çalışmaları ile şehrimizin çehresi değişirken toplumun her kesiminin istek ve arzularına cevap vermek en önemli ihtiyaçtır.

FİKİR VE HEDEFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Sakarya’nın ihtiyacı olan konularda  bilgi alışverişi yapılacak olup. SASTOP temsilcileri yapmış oldukları çalışmalardan bilgiler sunacak ve her iki tarafın ortak düşüncelerine ek olarak düşündükleri değişik fikir ve hedefler birlikte değerlendirilecektir.  

Basınımıza da sunulacak bu çalışmada görüşleri alınarak değerlendirilecek ve sonuç raporumuz; 

bu sosyal çalışmanın sonuçları değerlendirilmek üzere İl Başkanlarımıza, Kent Konseyine sunulacaktır. Sonuç raporunu bir basın açıklaması ile sayın halkımıza da duyurulacaktır. Hazırlanan raporlar Milletvekillerimiz, Valimiz ve Belediye Başkanlarımıza değerlendirilmek üzere takdim edilecektir” ifadelerine yer verdi.