Şehrin yeni eğitim külliyesi yükseliyor

Paylaş:

48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Bir an evvel çalışmalarımızı tamamlayacak ve ülkemizin en güzel okullarından bir tanesini şehrimize kazandıracağız.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’le birlikte Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana inşaatı devam eden 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Fen İşleri Dairesi Başkanı Yiğit Turan, projede gelinen son noktaya ilişkin Başkan Yüce ve İl Başkanı Tever’le bilgiler paylaştı. Perde imalatı ve beton serimi devam eden yeni okulda çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Ekrem Yüce, destek olan tüm hayırsever iş insanlarına teşekkür etti.

ÜLKEMİZİN EN GÜZEL OKULLARINDAN BİRİ OLACAK

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı marifetiyle çalışmaların devam ettiği projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “İnce ince işlenerek hazırladığımız 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi’nde ekiplerimiz çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Hamdolsun çok hızlı bir şekilde yol alıyoruz. Tamamen deprem yönetmeliğine uygun ve kendi öz kaynaklarımız ile hayırsever iş insanlarımızın destekleriyle gerçekleştirdiğimiz bir proje. İnşallah okulumuz açıldıktan sonra ülkemizin ve şehrimizin geleceğinde söz sahibi olacak gençleri yetiştirmeye devam edeceğiz. Bir an evvel çalışmalarımızı tamamlayacak ve ülkemizin en güzel okullarından bir tanesini şehrimize kazandıracağız. Büyükşehir olarak şehrimizin eğitim geleceği için gereken çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞEHRİMİZİN EĞİTİM KALİTESİNİ YÜKSELTECEK

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Bugün Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesinin inşasını Büyükşehir Belediye Başkanımız ile yerinde inceleyerek gelinen noktayı birlikte müşahede ettik. Çocuklarımızın modern ve fiziki mekanda eğitim almaları için her detayı derinlemesine düşünülmüş örnek bir proje olan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesinin, şehrimiz eğitim-öğretim camiasına yeni bir soluk kazandıracağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyemiz, şehrimizin alt ve üst yapısına yaptığı yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de şehrimizdeki eğitim kalitesini yükseltmeye büyük katkı sağlıyor. Rabbim kendilerinden razı olsun. Hizmet döneminde eğitim yatırımlarını ön plana koyan ve okulun bir an önce tamamlanması için ciddi emek ve mesai harcayan kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye yürekten teşekkür ediyorum. 48 derslikli İmam-Hatip Okulları’nın inşasında katkıları olan sanayici ve iş insanlarımıza da buradan şükranlarımızı sunuyoruz. Kısa bir zaman zarfında inşasında iyi bir noktaya gelinen okulumuzun bir an evvel tamamlanmasını arzuluyor, Adapazarı İmam Hatip Lisesi’nin şimdiden hemşerilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.