TKGD ‘kadın istihdamı’ için çalışma başlattı

Paylaş:

Kooperatifleşerek kadınlara istihdam alanı yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Toplumsal Dayanışma ve Kadın Gelişim Derneği (TKGD), Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca ile bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ ATABEK CESARET VERDİ

Toplumsal Dayanışma ve Kadın Gelişim Derneği (TKGD) kooperatifleşerek kadınlara istihdamı alanı oluşturma isteğini geçtiğimiz günlerde derneği ziyaret eden Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile paylaşmış Atabek derneği cesaretlendirip yol göstermişti. Bu hedefle yola çıkan Hülya Lüleci başkanlığındaki dernek yönetimi, kooperatifleşme ile ilgili bilgi alıp yol haritası belirlemek üzere Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca’yı makamında ziyaret etti. Başkan Hülya Lüleci ve icra kurulu üyeleri Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca ile konu hakkında görüşüp fikir birliğine vararak bu yönde çalışmalara başlama kararı aldılar. 

‘KADINLARIMIZA HAYIRLI OLSUN’

Projenin kadın istihdamına önemki katkı vereceğine inandıklarını belirten Başkan TKGD Başkanı Lüleci, “Sakarya’mızda işe ihtiyacı olan, üreten ama pazarlayamayan, yol gösterilmeye, örgütlenip birlikte çalışmaya mum ışığı arayan kadınlarımıza hayırlı olsun” dedi. 

Başkan Lüleci ayrıca, kendilerine eşlik edip hamilik yapan Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem’e de sosyal sorumluluk bilincindeki duruşu için, mum ışığı olup yollarını aydınlatacakları kadınlar adına teşekkür etti.