‘Abidin Birinci’yi daima hayırla yâd edeceğiz’

Paylaş:

Saadet Partisi Adapazarı eski İlçe Başkanı mali müşavir Abidin Birinci’nin vefatı nedeniyle derin üzüntü içerisinde olduklarını söyleyen Sakarya Kuvayı Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, “Millî ruha sahip çok değerli bir vatan evladını kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Allah mekanını cennet eylesin” dedi.

‘KUVAYI MİLLİYE’YE SAHİP ÇIKARDI’

Sakarya Kuvayı Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, vefatı sonrası Emirdağ Mezarlığı’nda toprağa verilen şehrin sevilen ismi SP Adapazarı eski İlçe Başkanı Abidin Birinci’nin cenaze törenine katıldı. Uzun yıllar kurdukları güzel diyalogları dile getiren Başkan Coşkun, Abidin Birinci’nin Kuvayı Millîye ruhuna önem veren ve derneklerinin faaliyetlerini maddi manevi destekleyen millî ruha sahip yardımsever bir insan olduğunu söyledi.

‘DAVASINDA SAMİMİ DEĞERLİ İNSAN’

Merhum Abidin Birinci’ye Allah’an rahmet, ailesi ve sevenlere sabırlar dileyen Başkan Çoşkun, “Hayatı boyunca daima millî ve manevî değerleri üstün tutan, hakkın, iyinin, doğrunun, faydalının hâkim olması için gecesini gündüzüne katan bir dava adamıydı. Halkın nazarında çok değerli bir insan olan Abidin Birinci kardeşimizin, ani vefatı bizleri de derinden üzmüştür. Rabbim, davasındaki samimiyetini ve yaptığı iyilikleri ahirette karşısına çıkarsın. Ruhu şâd, mekanı cennet olsun. 

Ömrünü davasına adayarak güzel izler bırakan değerli Abidin Birinci kardeşimizi, Kuvayı Mücahitler olarak daima hayırla yâd edeceğiz” ifadelerini kullandı.