Başarılı üreticilere ödül

Paylaş:

Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği’ne üye başarılı üreticiler, Özer Özçınar ve Ergün İbrahim Baş, Birlik tarafından ödüllendirildi.

Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Sakarya’da üretim yapan üyelerinin tesislerini basın mensuplarına gezdirdi. 

TESİSLER BASIN MENSUPLARINA TANITILDI

Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Sarı, Hendek Yeşilyurt’ta bulunan yönetim kurulu üyesi Özer Özçınar’ın sahibi olduğu üretim tesisi ile, Ergün İbrahim Baş’ın sahibi olduğu üretim tesislerinde basın mensuplarına üretim süreci hakkında bilgi verdi.

BÖLGEDE HENDEK’İN BAŞARISI

Hendek ilçesinin, Sakarya’nın en büyük tavuk üretimi yapılan bölgesi olduğunu ve performans açısından da en iyi üreticilerinden ikisinin bölge üretimde önemli bir başarı gösterdiklerini kaydeden Başkan Sarı, sektörde sıralamada ilk üçe girdiklerini söyledi.

Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği yönetim kurulu üyesi Özer Özçınar ve üreteci Ergün İbrahim Baş’a başarılarından dolayı teşekkür ederek Birlik adına birer şilt takdim eden Başkan Sarı, başarılarının devamını diledi.

ÜRETİMDE DOĞAL ORTAM

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve üretim koşulları hakkında bilgi veren Başlan İlhan Sarı, ”Nasıl bir üretim yapıldığını siz basın mensupları ile paylaştık. Sektörün sorunları hakkında da bilgi sahibi oldunuz. Gördüğünüz gibi her her şeye rağmen hayvanlarımızı genlerine yapılarına uygun olarak tamamen doğal ve nezih bir ortamda yetiştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

İlhan Sarı / Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı

”YENİDEN BİR ARADAYIZ”

Uzun bir süre üyeleri ile yeniden bir araya gelebilmekten mutlu olduklarını ifade eden Başkan Sarı, ”1 yıldır yönetimdeyiz. Pandemi nedeniyle bir araya gelememiştik. Zorlu bir süreçten sonra yeniden bir araya geliyoruz. Üyelerimizi savunma, onların ve tüketicilerin haklarını arama adına çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.. Hep birlikte sektörümüzde güçlü bir yerde olma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Sakarya Haber Ajansı / Sakarya – Hendek