‘Birlikte çözüm Sakarya için en doğru hareket’

Paylaş:

Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) ile il binasında bir araya geldi. Şehrin sorunları ve vizyonu konulu SASTOP tarafından hazırlanan raporu değerlendiren Tever, birlikte düşünmek ve çözüm üretmenin Sakarya için doğru hareket olacağını söyledi.

TEVER’DEN OLUMLU YAKLAŞIM

SASTOP’un, Sakarya’nın sorunlarının tartışılıp çözüm önerilerini görüşmek ve şehrin yeni vizyonunu belirlemek üzere Sakarya Milletvekilleri ve mecliste temsil edilen siyasi partilerin il başkanlarına yaptığı çağrıya Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, kayıtsız kalmadı.

SASTOP heyetini makamında ağırlayan İl Başkanı Tever, görüşmeye uzun bir zaman ayırdığı toplantıda sunulan raporu dikkatle dinledi. SASTOP tarafından hazırlanan ve Moderatör Başkan Avukat Ü. Önder Döker’in sunumunu yaptığı Sakarya’nın önemli sorunlarını içeren geniş kapsamlı raporu inceleyen İl Başkanı Tever, konularla ilgili notlar aldı.

‘SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

Samimi bir ortamda geçen toplantıda, şehrin sorunlarının çözümü için başlatılan bu çalışmanın çok değerli olduğunu belirten Başkan Tever, yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade etti.

Sunumu yapılan sorunların takipçisi olacağını, gerekli araştırmaları yaparak SASTOP’a iadeyi ziyarette bulunacağını da belirten Tever, “Tespit edilen sorunların çözümü için en yakın zamanda tekrar bir araya gelmeliyiz. SASTOP’un çalışmalarında birlikte düşünerek çözüm üretmek Sakarya için doğru bir hareket olacaktır” diye konuştu. SHA / Sakarya