Yeni müdürden ilk ziyaret TKGD’ye

Paylaş:

Sakarya İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü görevine gelen Sakarya Dernekler İl Müdürü Muradiye Ötün, dernekler ile tanışmaya Toplumsal Dayanışma ve Kadın Gelişim Derneği’nden (TKGD) başladı. 

ANİ ZİYARET

Görevine yeni başlayan Muradiye Ötün’ü sabah kahvesinde ağırlayan TKGD Başkan Hülya Lüleci, “Sevgili müdürümüz Muradiye Ötün Hanımefendinin ayağının tozu ile TKGD’yi ziyaretinden çok Mütehassis olduk. Şehrimize hoşgeldiniz müdürüm, hemcinsim olarak bu göreve bir kadının gelmesinden çok gurur duydum, gelecekte de emin olduğum başarılarınızı şimdiden kutluyorum” dedi.  Lüleci, bu ziyaretin ani oluşu nedeniyle dernek üyeleri ile tanıştıramamaktan üzüldüğünü, tekrar bir araya gelmekten memnuniyet duyacağını ifade etti.

KADINLARIN GÜCÜ

Sakarya Dernekler İl Müdürü Muradiye Ötün ise “En yakın zamanda hepsi ile tanışmak isterim. Güzel işlere imza attığınızı biliyorum. Nasılsa Sakarya’nın iyiliği için sizinle ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içinde birlikte hareket edeceğiz. Ben de bir kadın olarak sivil toplum kuruluşlarında böylesine güçlü kadınların adanmışlıkla toplum yararına hizmete gönüllü talip olmasından çok mutluyum” dedi.