Ev ve süs hayvanları yetiştiricilerine eğitim

Paylaş:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Ofis Sanat Merkezi’nde 92 katılımcıya eğitim verildi. Programa Orman ve Su İşleri Genel Müdürlüğü Sakarya İl Müdürlüğü’nden Veteriner Hekim Ayşe Nortçu eğitimci olarak katıldı.

Ev ve Süs Hayvanları satış, barınma, eğitim yerlerinin kuruluş, açılış, ruhsat, çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik gereği talepler doğrultusunda eğitim semineri Adapazarı Ofis Sanat Merkezi’nde yapıldı.

SEMİNER İKİ GÜN DEVAM ETTİ

Ev ve süs hayvanı yetiştiricilerinin ilgi gösterdiği seminer iki gün süre ile iki grup halinde gerçekleşti. Eğitimde veteriner hekim Ayşe Nortçu, hayvan bakımlarından hastalıklarına kadar çeşitli konularda slayt eşliğinde sunum yaptı. Nortçu, katılımcıların sorularını da cevapladı. Seminer sonunda katılımcılar eğitimlerini tamamlamış olarak sertifikalarını aldı.

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Seminerin, hobidaş ve yetiştiricilerin bilgi ve tecrübe edinmesi açısından oldukça faydalı geçtiğini belirten SAKADER Başkanı Birol Şahin, ‘Bu yılki ev ve süs hayvanları eğitim seminerini bitirmiş bulunmaktayız. Eğitime katılan tüm arkadaşlarımız belgelerini aldı. Hepsine hayırlı ve uğurlu olsun’ dedi.