‘Evleri yanan 3 aileye destek olun’ çağrısı

Paylaş:

Tepekum Mahallesi’nde bir Türk, bir Iraklı bir de Afgan ailenin oturduğu ev, elektrik kontağından kaynaklı bir yangınla kullanılamaz hale geldi. Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı (SAKVA) Genel Müdürü Mehmet Ersöz, evi yanarak mağdur olan 3 aileye destek olunması için hayırseverlere çağrıda bulundu.

ACİL YARDIMA İHTİYAÇLARI VAR

Erenler İlçesi Tepekum Mahallesi’nde elektrik kontağı sonucu çıkan yangında evleri ve eşyaları yanarak kullanılmaz hale gelen üç ailenin mağdur olduğunu ifade eden Ersöz, zor durumda kalan bu ailelerin acil yardıma ihtiyacı olduklarını belirtti.

Mehmet Ersöz – SAKVA Genel Müdürü

‘ÇIKAN HABERLER ASILSIZ’

Ersöz, “Hayırsever SAKVA dostları, Tepekum Mahallesi’nde bir Türk, bir  Iraklı bir de Afgan ailenin oturduğu ev elektrik kontağından kaynaklı bir yangınla kullanılamaz hale geldi. Yerel basında çıkan ‘multeci aile evden çıkartıyorlar diye evi kendi yaktı’ haberi tamamen asılsız. Bu 3 mağdur aile şimdi daha da zor durumda. Yakın çevrede tutulan evlere taşındılar. Bütün eşyaları kullanılamaz hale geldi. Acil olarak her türlü ev eşyasına ihtiyaçları var” dedi.

YARDIM İÇİN HESAP VE İLETİŞİM

Maddi destek yapmak isteyenler için: Hesaba ‘Yanan ev için’ notuyla;

Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı VAKIFBANK TR 48 0001 5001 5800 7275 5811 75

İrtibat için SAKVA: 0264 281 14 00 Mehmet Ersöz: 0535 713 32 46