Kiraz Çiçekleri KitapFest’te açtı!

Paylaş:

Gazeteci-Yazar Fatma Onay Sak, Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen SAÜFEST kapsamındaki KİTAPFEST etkinliğinde açtığı stantda kitaplarını okurları için imzaladı.

Sakarya Üniversitesi’nin ‘Şehir Kampüste buluşuyor’ sloganı ile 9-18 Mayıs tarihleri arasını kapsayan geniş kapsamlı festival etkinliği SAÜFEST büyük ilgi gördü. SAÜFEST’in alt kategorisinde yer alan KİTAPFEST ise kitapseverleri bu dev etkinlikte buluşturdu.

‘KİRAZ ÇİÇEKLERİ’NE İLGİ

Bir çok ünlü yazarı Sakaryalı kitapseverlerle buluşturan KİTAPFEST’te bir stant açan Sakaryalı Gazeteci-Yazar Fatma Onay Sak, okurları ve dostları ile buluştu.

Geçen yıl yazdığı ”Kiraz Çiçekleri’ adlı kitabını sergileyen gazeteci-yazar, gün boyu kitapseverleri standında konuk etti. Oldukça ilgi gören Kitabı ‘Kiraz Çiçekleri’ni dostları ve okurları için imzalayan Fatma Onay Sak, sevenleri ile buluşmaktan son derece heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi.

BÖYLE FESTİVALLER DEVAM ETMELİ

Festivalin çok güzel bir organizasyonla gerçekleştiğini ve devamının gelmesini beklediğini ifade eden Yazar Fatma Onay Sak, ”Böylesine bir büyük organizasyonunun beklentisi içeresindeydim. Kendi adıma ve tüm yazarlar adına böyle bir etkinlikte yer almaktan çok mutlu oldum. Bunun yine devam etmesini diliyorum” diye konuştu.