Kuvayı Mücahitler’den Başarır’a sert tepki!

Paylaş:

Sakarya Kuvayı Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, Sakarya Tank Palet Fabrikası üzerinden söylenen ‘Türk Ordusu satılmıştır’ sözünü şiddetle kınadıklarını açıkladı.

HADDİNİ AŞAN SÖZLER

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın “Türk ordusu satılmıştır” şeklindeki sözlerini, kabul edilemez, çok vahim bir ifade olarak değerlendirdiklerini ifade eden Sakarya Kuvayı Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, “Şanlı ve kahraman ordumuza dil uzatan bu zihniyeti esefle kınıyor, bu sözlerin sahibini haddini bilmeye davet ediyoruz” dedi.

‘ORDUYU SİYASETE ALET ETMEYİN’

Askerî fabrikaların siyasî tartışmalara alet edilmemesi gerektiğini belirten Başkan Coşkun, “Ülkemizin gözbebeği ordumuz ve askerî fabrikalarımız siyasî hesaplarla yıpratılmaya çalışılmamalı. Fabrikanın özelleştirilmesini bahane ederek ordumuzun bu tartışmalara alet edilmesini istemiyoruz. Türk ordusuna yakıştırılan bu talihsiz sözleri nefretle kınıyoruz.

ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Bilinsin ki, ‘Kuvayı Milliye’nin ruhunu her daim yaşatmaya çalışan biz Kuvayı Mücahitler Derneği olarak bu art zihniyetlere asla geçit vermeyiz. Tüm varlığımızla şanlı ordumuz, devletimiz ve milletimizin daima yanındayız” ifadelerini kullandı.